Horoscop

251
Horoscop - horoscop-1484660141.jpg

Articole recomandate

Berbec: Respiră adânc și relaxează-te! Trebuie să scapi de tensiunea care te apasă de câteva zile. Spre seară, s-ar putea să primești vești bune.

Taur: Planetele sunt de partea ta astăzi. Îți merge bine pe toate planurile. Lasă-ți imaginația în voie și vei avea de câștigat. Din mâinile tale vor ieși adevărate capodopere.

Gemeni: Dorința de a călători este din ce în ce mai mare. Lasă-ți temerile la o parte și ia-ți o vacanță binemeritată. Vei cunoaște oameni noi de la care vei avea multe de învățat.

Rac: Petrece mai mult timp cu familia. În ultima perioadă, i-ai cam neglijat și asta ți-a cam afectat relația cu membrii familiei. Ia niște bilete la teatru sau film și fă-le o surpriză.

Leu: Ai nevoie de mai multă stabilitate în relația pe care o ai. Încearcă să restabilești echilibrul pentru a trăi în armonie. Lasă grijile și alte probleme și oferă-i partenerului de viață toată atenția ta.

Fecioară: Pe plan profesional, vei avansa. Vei avea o ascensiune evidentă la job. Atenție însă că trebuie să dai dovadă de mult calm, efort și perseverență. Vei avea parte numai de succes.

Balanță: Starea de apatie în care ai căzut se datorează unor evenimente care te-au marcat acum ceva timp. Te simți singur și neputincios, dar îți vei reveni din această stare.

Scorpion: Vei primi o sumă de bani considerabilă în urma unei moșteniri. Astfel, toate problemele se vor rezolva, iar tu vei face lucruri la care nici nu visai.

Săgetător: Vei avea parte de o surpriză din partea prietenilor. Stresul se va risipi și-ți vei recăpăta tonusul dinainte. La serviciu, lucrurile se vor aranja în favoarea ta.

Capricorn: Lista de lucruri prioritare pe care le aveai de făcut se scurtează. Acest lucru îți aduce mai multă liniște sufletească. Găsești energia să demarezi alte proiecte.

Vărsător: Dorința de a te răsfăța este foarte mare. Ai chef de cumpărături și asta s-ar putea să-ți afecteze bugetul. Ai grijă ce investiții faci. S-ar putea să regreți mai târziu.

Pești: Dorința ta de a învăța lucruri noi nu este un lucru rău. Concentrarea ta pe tot felul de cursuri te va face să-ți neglijezi familia. Ai grijă la acest aspect. Spre sfârșitul săptămânii, vei face mai multe drumuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 16 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 09 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 06 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6506 secunde