Horoscop

282
Horoscop - horoscop-1484581122.jpg

Articole recomandate

Berbec: Încercările tale de a fi pe primul loc în viața partenerului de viață eșuează lamentabil. Asta pentru că greșelile pe care le tot faci au ajuns să își spună cuvântul. Încearcă să fii mai puțin critic.

Taur: Din cauza unor erori de sistem, ai ajuns în situația de a nu face față tuturor sarcinilor de serviciu. Aveai un plan bine stabilit, fără de care nu te descurci acum.

Gemeni: Te așteaptă o săptămână plină, atât cu încercări, cât și cu bucurii. La locul de muncă ești cam stresat, dar colegii te susțin și te ajută.

Rac: Ești plictisit și nu știi de ce, nu ai chef de nimic. Ai ten-dința să te cerți cu toată lumea. Mai multă odihnă te-ar ajuta să îți echili-brezi trăirile.

Leu: Primești un cadou neașteptat de la o persoană cunoscută recent. Întâmplarea poate naște tensiuni în cuplu. Jobul te motivează, iar cu situația financiară stai bine.

Fecioară: Reacționezi cam agresiv la fiecare lucru care te supără. Fii mai calm. Este posibil să pierzi o sumă importantă de bani. Din fericire, relația de cuplu merge ca pe roate.

Balanță: Apar câteva încurcături de ordin sentimental. Nu îl acuza pe celălalt, mai bine recunoaște-ți vina. Ai parte de un tonus bun. Doar că ai nevoie de odihnă și relaxare.

Scorpion: În activitatea profesională, energia și entuziasmul te vor face să realizezi lucruri excepționale. Vei fi mai nervos și mai nerăbdător ca de obicei, iar acest lucru îți va dăuna în relația cu partenerul tău.

Săgetător: Problemele fi-nanciare încep să se rezolve. Îți vei dori să trăiești intens și vei evita persoanele pesimiste. În viața casnică, vei avea tendința să te porți prea impulsiv.

Capricorn: Fii foarte atent cu cheltuielile! Fă-ți treburile cât se poate de repede, pentru că atmosfera de astăzi este încărcată cu noroc.

Vărsător: Vei avea posibilitatea să-ți îndeplinești anumite dorințe. Vei avea o formă fizică bună și o energie extraordinară. Așadar, dă startul acelor proiecte îndrăznețe la care visezi de o viață.

Pești: Vei avea noi posibilități să-ți mărești veniturile. Tranzacțiile financiare vor fi excelente. În ceea ce privește relația ta amoroa-să, te poți simți un pic dezorientat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 09 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 06 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5081 secunde