Horoscop

217
Horoscop - horoscop-1484485844.jpg

Articole recomandate

Berbec: Spre surprinderea ta, persoana iubită îți va face o propunere interesantă de petrecere a timpului liber. Chiar dacă nu te tentează, ar fi bine să o accepți.


Taur: Vei face o investiție de natură domestică, ceea ce îți va entuziasma întreaga familie pentru că le îndeplinești un vis mai vechi. În a doua parte a zilei, o durere de cap îți va înrăutăți starea psihică.


Gemeni: Capacitatea ta de a lua decizii este la cote maxime, azi. Și totuși, nu ar fi indicat să o folosești în domeniul tranzacțiilor financiare. Ai putea însă să te ocupi de relațiile cu prietenii. Atenție mare la extenuare! 


Rac: Cineva așteaptă vești de la tine și este nemulțumit de întârziere. O rudă îndepărtată îți va da niște informații care se pliază exact planurilor tale. Succesul pe care ți-l dorești este condiționat de răbdare și perseverență. 


Leu: Dacă vrei să pleci la drum, verifică-ți cu mare atenție mijlocul de transport. Nu este momentul să te lansezi în noi activități, pentru că nu ai energia necesară. Ar fi bine dacă te-ai ocupa mai mult de cele pe care le-ai abandonat în trecut. 


Fecioară: Te așteaptă o zi destul de bună, căci orice vei încerca, vei reuși să rezolvi. Ar fi bine să nu insiști să îți impuni punctele de vedere, căci nu vei reuși altceva decât să îți deteriorezi relațiile cu cei din jur. Fii maleabil, te va ajuta mult. 


Balanță: Ar fi bine să faci o schimbare de program, căci astăzi nu ai nicio șansă să finalizezi ceea ce ți-ai propus. În familie se vor discuta proiecte de interes comun, la care vei avea un cuvânt greu de spus. 


Scorpion: Fără a ți se fi întâmplat nimic rău, ești cam pesimist. Rezultatele pe care le aștepți întârzie să apară. Încearcă o ieșire în societate. Ți-ar prinde bine mai multă relaxare. 


Săgetător: Ești neatent și riști să faci o greșeală care te-ar putea costa mult în viitorul apropiat. Din fericire, unul dintre prieteni este de partea ta și îți dă o mână de ajutor. Vei avea multe de învățat din această experință. 


Capricorn: Ești cam prost dispus și asta te împiedică să faci tot ce ți-ai dori. Nu trebuie să te impacientezi, în definitiv, o zi de odihnă este binevenită. Sugestia unui părinte de a pleca la drum nu este dintre cele mai bune. 


Vărsător: O persoană încearcă să îți facă greutăți, țesând tot felul de intrigi în jurul tău. Inspirația de care dai dovadă te va ajuta să-l contracarezi. Dacă simți nevoia să stai de vorbă cu cineva, apelează cu încredere la vechii prieteni. 


Pești: Nu te poți plânge de lipsă de energie, dar ai tendința să te implici în prea multe activități. Unele din problemele cu care te confrunți ți se par greu de depășit, ceea ce te face mai pesimist. Nu mai fii atât de negativist, schimbă-ți percepția!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 09 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 06 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Decembrie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.6219 secunde