Horoscop

208
Horoscop - horoscop-1484315999.jpg

Articole recomandate

Berbec: Azi ai parte de o mulțime de persoane care fac tot posibilul să te ajute. Nici măcar nu mai contează dacă te confrunți sau nu cu dificultăți, important este că le vei traversa ușor, grație acestui sprijin de nădejde.

Taur: Acum este momentul să țintești acea poziție de șef pe care o vizai, iar ziua va fi și mai fructuoasă dacă ai deja proprii angajați, care vor face progrese azi, sub îndrumarea ta.

Gemeni: Azi ești o gazdă exce-lentă pentru party-uri. E vineri, așa că nu ai nevoie decât de un motiv pentru a pune la cale de o petrecere. Invitații nu vor avea decât cuvinte de laudă la adresa ta.

Rac: Mergi la un eveniment la care toată lumea vrea să vorbească cu tine, să îți ceară părerea și să beneficieze de cunoștințele tale. Cu toate acestea, tu nu te simți prea bine să fii în centrul atenției.

Leu: Ieși în club azi, mergi la ziua unui prieten sau la un eveniment special. Dar în loc să fii în centrul atenției, așa cum obișnuiești, va trebui să te lupți cu concurența pe care ți-o fac și alte persoane.

Fecioară: Azi îți vine un coleg nou la muncă sau un partener dintr-o altă localitate în vizită, iar șeful tău te roagă să te ocupi de el. Deși superiorul tău consideră că veți munci împreună, de fapt voi descoperiți că vă înțelegeți de minune.

Balanță: Participi la un concurs sau la o competiție pe care nu ai prea mari șanse să o câștigi. Te consideri nedreptățit și nu reușești să treci peste acest rezultat, ceea ce va aprinde spiritele.

Scorpion: Niște vorbe aruncate în vânt te scot azi din sărite și te vei enerva cumplit. Afli că o așa-zisă prietenă a împrăștiat cuvinte urâte despre tine, com-plet neadevărate, și hotărăști să îi arăți tu!

Săgetător: Te plictisești azi groaznic la muncă, acolo unde discuțiile continue dintre colegii tăi te agasează. Tocmai de aceea, încerci să scapi mai repede de la muncă, pentru a te bucura de un week-end prelungit.

Capricorn: Vei lua azi fața unuia dintre rivalii tăi de căpătâi, pe plan profesional. Capeți încredere în tine și nu numai că îi arăți ceea ce poți, dar se pare și că abilitățile tale vor fi în sfârșit remarcate de cine trebuie.

Vărsător: Afli azi că o persoană pe care o respecți te-a lăudat peste tot! Nu mai știi cum să îi mulțumești, mai ales că ești conștientă de cât de mult valorează cuvântul său.

Pești: Dai dovadă de o energie debordantă, care te surprinde și pe tine. Nu știm dacă este apropierea week-end-ului cea care te face să fii așa expansivă, cert este că îi uimești pe toți atât cu sociabilitatea cât și cu productivitatea ta.

(Sursa: divahair.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 09 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 06 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Decembrie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 29 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.7938 secunde