Horoscop

256
Horoscop - horoscop-1484220710.jpg

Articole recomandate

Berbec: Azi, apare la muncă posibilitatea unui proiect nou, iar tu te oferi voluntar fără ca măcar să te gândești dacă ești sau nu capabil să îi faci față. Mai bine te-ai mai gândi înainte să accepți! 


Taur: Te cerți azi cu unul dintre prietenii tăi cei mai buni, și nici măcar tu nu știi prea bine de ce. Vă dați seama la un moment dat că sunteți foarte porniți amândoi, dar că ați ajuns la subiecte cu totul diferite. 


Gemeni: Ești recunoscută pentru inteligența ta, dar azi o dublezi și cu o atenție ieșită din comun! Vei descoperi ușor că cineva din grupul tău de prieteni încearcă să te înșele pe tine și pe amicii tăi. 


Rac: Ai face orice pentru ca cei pe care îi iubești să fie fericiți, dar azi tinzi să lași prea mult de la tine. Ești conciliant, ceea ce îl determină pe copilul sau pe unul dintre membrii mai tineri ai familiei să profite de tine. 


Leu: Influența comunicativă a zilei te va face să te înmoi și să ai o atitudine bonomă, de parcă ți-ai dori mai mult ca orice să îi faci pe ceilalți să se simtă bine în preajma ta. 


Fecioară: Azi, discuți în vervă cu unul dintre colegii de muncă pe care îl apreciezi pentru talentele sale. Ai grijă însă, pentru că sociabilitatea ta va fi interpretată greșit, drept flirt, iar persoana în cauză va fi convinsă că o placi. 


Balanță: Ai mare grijă la una dintre deciziile pe care le iei azi, deoarece astrele consideră că poate avea un impact negativ asupra viitorului tău. Problema este că te raportezi doar la discuțiile plăcute cu cei din jur. 


Scorpion: O colegă de la muncă te calcă azi pe nervi, bătându-te constant la cap. Orice ai face, nu scapi de vorbăria ei constantă. Vei fi nevoită să țipi la ea! 


Săgetător: Faci ceea ce îți place, călătorești către o locație care te încântă, dar ai și un partener de drum extrem de interesant. Vei purta discuții constructive, fascinante, și vei bifa toate micile tale plăceri. Ești în culmea fericirii! 


Capricorn: Ai de gând să organizezi o petrecere, așa că îți vei petrece ziua de azi discutând, socializând și căutând cei mai potriviți invitați. Ai parte și de câteva refuzuri care te scot din minți. 


Vărsător: Apetitul pentru comunicare al zilei te lovește din plin și decizi, pe nepusă masă, că este cazul să îți cunoști mai bine colegii de apartament sau de muncă. Din păcate, ei nu au atâta chef de vorbă ca tine. 


Pești: Nehotărârea este atitudinea care te caracteri-zează azi! Ai de luat o decizie care pare minoră, dar pe care tu o consideri extrem de importantă și, oricât ai încerca, nu reușești să discerni care este alegerea potrivită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 09 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 06 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Decembrie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 29 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4462 secunde