HOROSCOP

178
HOROSCOP - horoscop-1443700723.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești nerăbdător să ajungi în punctul în care cei din jur să nu mai fie cu gura pe tine la nesfârșit. Lucrezi în acest sens și cea mai bună lecție este să îți ceri drepturile fără prea multe explicații.

Taur: Faci marea greșeală de a te justifica în fața celor din jur cu privire la deciziile pe care le iei. Sfatul nostru: nu mai căuta validarea celor din jur, este dreptul tău de a fi cum vrei să fii.

Gemeni: Nimeni și nimic din lumea asta nu vor putea schimba starea ta de spirit dacă tu însuți nu încerci să te schimbi din interior. Terapia ta nu dă rezultate, pentru că este doar o măsură de moment.

Rac: Încearcă și în altă parte dacă vezi că nu ai nicio șansă, și nu te crampona în explicații care nu-și au rostul. Mai devreme sau mai târziu, vei regreta că ți-ai irosit timpul cu prostii.

Leu: Neînțelegerile cu partenerul de viață fac subiectul unor certuri de zile mari. Nu înțelegi cum de s-a ajuns aici, dar nici explicații prea concludente nu vrei să cauți. Ești dezorientat. Încearcă să te aduni.

Fecioară: Materialismul nu este soluția. Vei ajunge la momentul în care vei vrea sentimente și nu bunuri. Nu uita să ai grijă de inima ta înainte de orice altceva.

Balanță: Sfaturile tale au devenit adevărate surse de inspirație pentru cei din jur. Cei mai mirați de noua schimbare sunt părinții tăi, care te-au văzut mereu ca fiind un om timid și fără prea multe de spus. Se pare că s-au înșelat foarte tare.

Scorpion: Devii din ce în ce mai irascibil atunci când în discuție sunt aduse subiecte privitoare la viața ta particulară. Nu te mai stresa pentru acest lucru, nu are nicio relevanță.

Săgetător: Dacă tu ești bine cu tine însuți, atunci cu siguranță relațiile în care te vei implica vor fi la fel de bune și constructive. Dar când tu practici autocritica zilnic, ce așteptări ai?

Capricorn: Te plângi și iar te plângi. De dimineață și până seara. Revino-ți! Nu ai tu toate problemele de pe lume și, chiar dacă ar fi așa, le-ai putea îndrepta. Ai calități multe, dar nu crezi în ele.

Vărsător: Nu lăsa rutina să te plafoneze. Fă ceva nou și încearcă să nu mai iei decizii care să te mențină în zona de confort. Spiritul tău libertin vrea să fie lăsat să se manifeste.

Pești: Ai avut așteptări mari de la o persoană care s-a dovedit a fi mai mult decât lipsită de bun simț. Nici măcar nu a încercat să te consoleze sau să-și exprime reg-retul. Altădată, ai grijă cu cine te încurci.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 01 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 28 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 25 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 24 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 23 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 22 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 21 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 19 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 18 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 17 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4935 secunde