HOROSCOP

2453
HOROSCOP - horoscop-1415533956.jpg

Articole recomandate

Berbec: În prima parte a zilei veți primi bani și astfel bugetul familiei va fi din nou în stare bună. S-ar putea să intrați în posesia unei moșteniri. Aveți de primit azi.

Taur: Traversați o perioadă favorabilă inspirației artistice. Ar fi bine să profitați din plin și să investiți în ceva care să vă aducă beneficii pe termen lung.

Gemeni: Problemele nerezolvate sunt sursa primară de stres. În cursul dimineții, un prieten vă propune să vă asociați într-o afacere pe care a demarat-o cu puțin timp în urmă. Este indicat să acceptați.

Rac: Nu reușiți să dați startul unui proiect la care vă tot gândiți. Situația financiară nu este prea bună, dar nu este cazul să vă îngrijorați.

Leu: Planul sentimental este pe loc secund? Mare greșeală! Relațiile cu partenerii sunt foarte bune și este un moment bun pentru a încheia contracte și a semna documente.

Fecioară: Energia vă ajută astăzi să faceți față unor importante probleme apărute la locul de muncă. Aveți ocazia să obțineți un câștig financiar mare.

Balanță: Efortul fizic vă energizează, este ideal să treceți pe la sala de sport mai des. Vă sfătuim să nu vă supraestimați forțele, pentru că s-ar putea să aveți probleme de sănătate.

Scorpion: Aveți idei valoroase, apreciate de șefi și de colegii de serviciu. Sunteți în formă și puteți să finalizați tot ce ați început.

Săgetător: Intuiția vă spune că acum este momentul să schimbați macazul. De aceea veți avea parte de multe momente romantice.

Capricorn: Schimbările care apar pe plan sentimental sunt rezultatul dorințelor din ultimul timp. Sunt favorizate relațiile de parteneriat, întâlnirile de afaceri și investițiile pentru cămin.

Vărsător: Distracția este pe primul plan astăzi. Vă sfătuim să aveți răbdare și să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerul de afaceri.

Pești: Schimbările de program vă obosesc din ce în ce mai tare și nu mai faceți față stresului. Un prieten adevărat vă va ajută cu sfaturi la demararea unei activități profitabile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 10 Noiembrie 2014
Stire din Fun : Maria cea sexy,  spaima tuturor
Luni, 10 Noiembrie 2014
Stire din Fun : De pe la muncă adunate…
Luni, 10 Noiembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014
Stire din Fun : Cele mai haioase reguli de securitate
Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014
Stire din Fun : Ce să mai, am știut că nu-i de glumă!
Vineri, 07 Noiembrie 2014
Stire din Fun : Amintiri din bordel
Vineri, 07 Noiembrie 2014
Stire din Fun : Soție sexy, dorințe fierbinți
Pagina a fost generata in 0.5841 secunde