HOROSCOP

165
HOROSCOP - horoscop-1411130948.jpg

Articole recomandate

Berbec: Deși ai pornit cu mult entuziasm o acțiune nouă și palpitantă, încep să apară deja aspecte care ți se opun cu încăpățânare. Ideea este să nu renunți, oricât de greu ți-ar fi.

Taur: Detașează-te de persoanele care te fac să suferi, pentru că e modul lor de a se apăra. Tu ai punctele tale forte de care te vei folosi la mo-mentul potrivit.

Gemeni: Astăzi dă norocul peste tine. Profită de această ocazie unică. E nevoie de un pic de curaj din partea ta.

Rac: Conflictele apar la orice pas și ai tendința de a le agrava prea mult. Nu are rost să te cerți de la nimicuri.

Leu: Nu te poți liniști de niciun fel, pentru că ai mult de muncă. Este posibil să închei ziua frânt de oboseală, dar mulțumit.

Fecioară: Nu te simți deloc bine în anturajul în care nimerești astăzi, parcă ai fi printre străini care te privesc cu un dram de agresivitate. Fă tot posibilul să ieși din acest mediu cât mai repede.

Balanță: Se pare că cea care va primi azi toată preocuparea ta va fi cariera, chestiunile personale fiind sacrificate, lăsate în plan secund. Va veni o zi în care te vei putea dedica și acestora.

Scorpion: Ca să nu superi pe cineva care este deja nervos, ești nevoit să abordezi o atitudine falsă. Spui lucruri în care nici tu nu crezi, dar ești de părere că sunt necesare în situația de față.

Săgetător: Este o zi plăcută și utilă, pentru că tot ceea ce faci astăzi nu numai că folosește cuiva, dar oferă și o satisfacție profundă, aceea a unei munci împlinite.

Capricorn: Încearcă să te bucuri cu măsură la vestea bună care vine astăzi, ca nu cumva să spui hop înainte să sari. Se anunță lucruri deosebite, dar un dram de modestie nu strică.

Vărsător: Nu reușești să mulțumești pe nimeni și chiar și ți se răspunde cu replici dure sau răceală. Ceva nu le convine celor din jur la tine.

Pești: Fii ferm în decizia ta de schimbare și nu te crampona de ceva ce nu-ți mai este de niciun folos. Pune în balanță libertatea ta în comparație cu ceea ce îți blochează evoluția și vei vedea imediat avantajele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Septembrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Fun : Prostie fără margini: Blonda și termosul
Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Fun : Nimic nu se aruncă,  totul se reciclează
Joi, 18 Septembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 18 Septembrie 2014
Stire din Fun : Când majoratul te face praf
Miercuri, 17 Septembrie 2014
Stire din Fun : Logica de a avea un amant mai tânăr
Pagina a fost generata in 0.527 secunde