HOROSCOP

152
HOROSCOP - horoscop3-1408705305.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ziua începe cum nu se poate mai bine. Primești o veste importantă care te va bucura mult timp de acum încolo. Este vremea să vezi și partea bună a lucrurilor.

Taur: O perioadă stre-santă îți dă planurile peste cap pentru că nu reușești deloc să te aduni și să duci la bun sfârșit planurile de viitor. Încearcă să nu te mai neglijezi.

Gemeni: Pur și simplu ai luat hotărârea să nu mai pui la suflet răutățile colegilor de la locul de muncă. Până la urmă nimeni nu este perfect.

Rac: Tot ce iese din mâinile tale are un succes incontestabil. Ești omul potrivit la locul potrivit și ai toate motivele din lume să te mândrești cu acest lucru.

Leu: Traversezi o perioadă perfectă din punct de vedere financiar, motiv pentru care începi să investești în tot felul de mici afaceri cu care crezi că vei da lovitura.

Fecioară: Muncești prea mult crezând că tine-rețea te va ajuta să nu resimți pro-blemele de sănătate. Din păcate, veștile sunt proaste. Trebuie să ai mai multă grijă de tine.

Balanță: Lucrezi pe brânci pentru că știi că la un moment dat toată strădania ta va avea efectele scontate. Țintești foarte sus și acest lucru înseamnă dedicare totală.

Scorpion: Partenerul de viață îți face o invitație pe care nu ai cum să o refuzi. Ești în al nouălea cer și zâmbetul tău devine motiv de invidie pentru prieteni.

Săgetător: Ți se cere un sfat, dar tu nu te simți în stare să dai un răspuns pentru că nu vrei să influențezi situația. Este de necrezut că te lași manipulat de un coleg de muncă.

Capricorn: Problemele de sănătate sunt de ordinul trecutului. Ți-ai recăpătat optimismul, energia și bunăstarea. Continuă în același ritm.

Vărsător: Lipsa de sociabilitate îți creează numai probleme azi. Este de înțeles faptul că treci printr-o perioadă nefastă, dar ai mare grijă la cum văd ceilalți com-portamentul tău.

Pești: Pur și simplu nu reușești să îți exprimi punctul de vedere. Ești prea introvertit și nu reușești să duci la bun sfârșit planurile zilei. Ar trebui să fii mai ferm în declarații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 August 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 23 August 2014
Stire din Fun : Când o s-o cunoști mai bine...
Sâmbătă, 23 August 2014
Stire din Fun : Cum îți fac femeile viața un iad
Sâmbătă, 23 August 2014
Stire din Fun : Amantul,  în "costum" de camuflaj
Sâmbătă, 23 August 2014
Stire din Fun : Când tragi cu ochiul  unde nu trebuie...
Sâmbătă, 23 August 2014
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 22 August 2014
Stire din Fun : Cum se face sex pe navă
Vineri, 22 August 2014
Stire din Fun : Frisoane de…dragoste
Vineri, 22 August 2014
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 22 August 2014
Stire din Fun : A trecut ceva vreme de când….
Pagina a fost generata in 0.4797 secunde