HOROSCOP

286
HOROSCOP - horoscop-1397739280.jpg

Articole recomandate

Berbec: Partenerul de viață vă reproșează că neglijați problemele familiei. Încercați să detensionați atmosfera, cu puțin tact! Spre seară, aflați că o afacere în care ați investit mult începe să meargă.
Taur: Este posibil ca persoana iubită să vă înțeleagă greșit dorința de libertate. Vă sfătuim să vă exprimați clar, ca să evitați un scandal. Chiar dacă prietenii insistă să petreceți după-amiaza cu ei, vă sfătuim să nu acceptați.
Gemeni: Este o zi bună pentru a pregăti planuri de afaceri. Aveți șanse mari să vă îmbunătățiți situația financiară. După-amiază s-ar putea să întârziați puțin cu prietenii, ceea ce poate duce la discuții în familie.
Rac: Dacă reușiți să vă temperați spiritul critic, astăzi puteți avea succes pe plan financiar. Vă recomandăm să aveți răbdare cu prietenii și cu partenerul de viață, ca să nu ajungeți la certuri.
Leu: Aveți tendința să fiți impulsiv și riscați să îi jigniți pe cei din jur. Vă sfătuim să nu vă enervați, pentru că puteți avea probleme cu sănătatea.
Fecioară: Te remarci printr-o atitudine severă ce te va ajuta să-ți atingi mai bine scopurile. A fi amabil nu e în beneficiul tău, ca atare devino militantul agresiv dispus să facă orice pentru victoria pe care și-o dorește. 
Balanță: Te simți blocat într-un punct mort și nimic nu se mai mișcă, dar norocul tău e că dai exact peste persoanele ce pot face din nou căruța.
Scorpion: Participi la un eveniment emoționant, care scoate la iveală latura ta sensibilă. Te întâlnești cu persoa-ne vesele, amuzante. 
Săgetător: E foarte bine să vezi ce bine evoluează lucrurile atunci când pui suflet în ceea ce faci. Îți place activitatea de care te ocupi, dar și anturajul în care te afli, și când toate merg excelent, e normal să ajungi la rezultate foarte bune. 
Capricorn: Te afli în compania unei persoane care te intimidează, poate pentru că are o personalitate puternică sau o funcție suspusă și nu știi cum să te comporți în fața sa. 
Vărsător: Nu te mulțu-mești cu spațiul strâmt în care trăiești, ci visele tale zboară cu mult mai departe de granițele casei. Visezi la o călătorie deose-bită și poate deja pregătești terenul pentru o viitoare plecare spre acea destinație. 
Pești: Ai un mare vis în minte, dar parcă nu-l mai poți păstra doar pentru tine. Începi să-l împărtășești cu alții și vei descoperi atâția oameni care au aceleași vise. Dacă v-ați uni forțele, fiecare cu ce știe mai bine, ați putea grăbi momentul mult așteptat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 15 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 14 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 11 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 10 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 08 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 07 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4239 secunde