HOROSCOP

413
HOROSCOP - zodii-1347047036.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ții mult la intimitate și la apropiere în discuțiile pe care le porți, de aceea vei prefera să te afli în compania unei singure persoane decât în spații aglomerate.


Taur: Este o zi plină de distracție și de voie bună, perfectă pentru a te relaxa. Compania copiilor te ajută și pe tine să te detașezi de probleme.

Gemeni: Iubirea poate apărea în calea ta ca o torță care îți încinge inima. Așa se poate întâmpla și azi, când o nouă apariție din anturajul tău îți va aprinde calcâiele.

Rac: Prietenii sunt tot ce aveai nevoie în această zi, pentru că discuțiile pe care le aveți împreună, momentele amuzante de care aveți parte vă destind pe toți.

Leu: Te bucuri de o zi liniștită în familie. Aveți timp berechet să discutați despre ultimele evenimente de care fiecare ați avut parte în ultima perioadă.

Fecioară: Ți-e dor de persoane dragi despre care nu mai știai nimic, de aceea vei pune mâna pe telefon să iei legatura cu aceștia. Le vei face o mare bucurie.

Balanță: Ai impresia că numai tu trebuie să faci sacrificii pentru alții, de aceea privești cu oarecare ostilitate

la cei din jur. Dacă ai fi atent, ți-ai da seama că nimeni nu e favo-rizat.

Scorpion: Sport, mișca-re, muncă grea, tot ce apelează la un consum mare de efort ți s-ar potrivi perfect pentru că ai un tonus ridicat și ești capabil de mari reușite.

Săgetător: Ești obosit și vei observa că nu te mai lasă puterile să duci la căpat ce ai început, ca atare ar fi mai bine să-ți iei o zi liberă.

Capricorn: Ești copleșit de o stare de pasivitate și comoditate din care nu se poate naște nimic bun, deci trebuie să-ți aduni forțele și să treci peste acest blocaj.

Vărsător: Strălucești în arta conversației și știi să gestionezi perfect orice activitate în care calitățile tale de bun orator sunt puse în valoare.

Pești: Vorbești despre viitor cu un ton optimist, entuziast, dar nu ai alături de tine oameni care văd viitorul în aceleași culori. Norocul tău e că ai o atitudine pozitivă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Fun : Jurnalul unui prefect maghiar  ajuns la olteni
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 06 Septembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 04 Septembrie 2012
Stire din Fun : Ultima scrisoare de divorț
Marţi, 04 Septembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.4995 secunde