HOROSCOP

530
HOROSCOP - astrologie-1339749647.jpg
Berbec: Vei avea parte de o zi obișnuită, în care nimic nu îți va atrage atenția în mod special. Încearcă o vizită prin ma-gazine; nu pentru că ai avea abso-lută nevoie, dar o schimbare în aspectul tău exterior ți-ar da o notă de optimism și de prospețime.

Taur: În ceea ce privește chestiunile profesio-nale poți fi mai optimist, căci superiorii ierarhici îți apreciază eforturile. Nu te mai gândi la eșec și pune optimismul în față.

Gemeni: Astăzi ești ceva mai maleabil, ceea ce îți poate aduce câștiguri nesperate, în multiple direcții. Nu te angrena în prea multe activități; cel mai bine ar fi să te limitezi la cele de divertisment.

Rac: Va fi nevoie să-ți stabilești mai clar prio-ritățile, altfel îți vei consuma energia fără prea mult spor. Suspiciunile pe care le ai în legătură cu un prieten se vor dovedi în curând neîntemeiate.

Leu: Ești foarte prins, dar nu se poate să nu găsești câteva ore și pentru odihnă. Este posibil să fii solicitat să pleci la drum lung.

Fecioară: Mare atenție în general, căci n-ar fi exclus nici să ai parte de unele controverse cu prietenii. N-ar fi exclus nici să apară unele încurcături legate de unele documente pe care trebuie să îți pui semnătura.

Balanță: Inspirația te poate ajuta să realizezi ceva mai deosebit, așa că nu îți pierde timpul cu activități de rutină. Popularitatea ta este în creștere.

Scorpion: Nu lua nici o hotărâre pripită, căci riști să pierzi un colaborator sau să ai neînțelegeri cu cei din anturajul apropiat. Cineva din casă îți va anunța o mică realizare, de care se va bucura întreagă familie.

Săgetător: Ești cam nervos și nerăbdător, ceea ce ar putea da naștere unor discuții în contradictoriu. Acestea se vor aplana cu greutate și îți vor accentua starea de iritare pe care o ai în ultimul timp.

Capricorn: Vei avea parte de oaspeți neanun-țați, dar vizita lor îți va face mare plăcere. Ți se fac tot felul de pro-puneri, dar nu este însă momentul să hotărăști.

Vărsător: Acasă ai de făcut o mulțime de treburi gospodărești, pentru care nu ai nici un fel de chef. Cât privește cheltuielile, le vei face față cu ușurință, căci o sumă de bani se va întoarce la tine.

Pești: În ceea ce privește relația cu cei din jur, fii cât se poate de atent, căci există o persoană care nu este sinceră cu tine. Prudența îți va fi de un real folos. Cei din jurul tău au început să remarce că ești recalcitrant, așa că ai mai multă grijă la reacții!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Iunie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 14 Iunie 2012
Stire din Fun : Bărbații sub papuc
Joi, 14 Iunie 2012
Stire din Fun : Câinele ucigaș
Pagina a fost generata in 0.5396 secunde