Dilemă înainte de căsătorie

554
Dilemă înainte de căsătorie - dilemainaintedecasatorie-1489756491.jpg

Articole recomandate

Un băiat dă telefon din Paris la familie în București și-și anunță părinții c-a hotărât să se căsătorească! Foarte fericiți, părinții l-au felicitat și li s-a promis că el, fiul iubitor, le va trimite și biletele de avion și le-a spus că-i așteaptă cu o mare surpriză. A doua zi, mama-l sună și-l roagă-n lacrimi să-i spună ce surpriză le face, să știe și ei cum să se pregătească. După multe discuții și la insistențele mamei, băiatul îi spune: 
- Mami scumpă, aici, la Paris, sunt alte mentalități, progresiste nu ca cele învechite de la noi. Mă însor cu Gheorghe cu care am plecat din România… Cu el am relații din clasa a XI-a! 
Nu se mai aude nimic, telefonul începe să sune ocupat… mama și-a pierdut cunoștința. O găsește soțul, o readuce la viață și după ce soția îi povestește îngrozitoarea veste, soțul îi zice: 
- Mărio, las’ că-l iau eu în primire, că doar n-o să ratăm căsătoria unicului nostru copil, care-i mare balerin la Paris! Își sună fiul, dis-de-dimineață, care-i răspunde somnoros: 
- Ce-i tată, "tu est tombe du lit", pardon că-ți vorbesc franțuzește, dar așa zic ăștia când te scoli devreme, că ai căzut din pat! 
- Mă Ionele, să nu lungim vorba! Am lămurit-o pe mă-ta că timpurile s-au schimbat și tu vei trăi într-o țară civilizată și progresistă ca Franța. Dar ca s-o liniștesc și mai bine, spune-mi, ca-ntre bărbați, ca să știu și ce costum să-mi pun, eu ce voi fi la nuntă, socru mare sau socru mic?


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Martie 2017
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 18 Martie 2017
Stire din Fun : Acest cowboy, mai prost de fel
Sâmbătă, 18 Martie 2017
Stire din Fun : Când poliția te trage pe dreapta
Sâmbătă, 18 Martie 2017
Stire din Fun : Jurnalul unui turist american
Sâmbătă, 18 Martie 2017
Stire din Fun : Decalogul soacrei
Vineri, 17 Martie 2017
Stire din Fun : Soțul bețiv și peripețiile sale
Vineri, 17 Martie 2017
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.451 secunde