Cum se roagă femeile și bărbații

2388
1
Cum se roagă femeile și bărbații - rugaciune-1338903897.jpg
Rugăciunea unei femei

Doamne! Acuma, înainte de a merge la culcare, mă rog cu multă credință, să-mi dăruiești un bărbat frumos, inteligent, puternic, drăgăstos și supus. Să fie compozitor, poet, să aibă mult umor, din acela pe care eu îl înțeleg. Să-i placă familia și prietenii mei și nu fotbalul.

Să nu sforăie și să urineze așezat, fără să stropească prin baie. Să nu mă facă să aștept atunci când spune că mă va suna. Să ajungă la timp acasă, fără să miroasă a săpun necunoscut. Să știu mereu unde este, mai puțin când îmi cumpără flori și cadouri, sau să-mi facă serenade. Să-mi dea 3 ore să mă aranjez atunci când spune că vom ieși, să leșine de emoție când mă vede, să danseze mai bine decât Fred Astaire.

Să aibă un serviciu foarte bine remunerat. Să fie generos și când cheltuiesc banii să nu se supere. Să știe să gătească și să-i placă să ajute la treburile casei. Să-i placă să rămână ore întregi ascultându-mă. Să gândească înainte de a vorbi și să spună adevărul, numai adevărul și nimic altceva decât adevărul.

Să-mi tragă scaunul când mă așez la masă, să-mi deschidă portiera la mașină și să știe să-mi facă masaj pe spate. Să mă vadă slabă mereu, mereu. Să înțeleagă durerile mele de cap și să-mi aducă micul dejun la pat.

Dă-mi, Doamne, un bărbat fidel, drăgăstos, care să mă iubească cu respect și cu pasiune, numai pentru mine și nu pentru mărimea sânilor mei. Să nu aibă ochi pentru nici o altă femeie și să-mi spună mereu ce frumoasă mă vede și ce noroc a avut să mă întâlnească. Te rog, Doamne, dă-mi bărbatul care mă va iubi până la moarte!

AMIN.

Rugăciunea unui bărbat

Doamne! Te rog, dăruiește-mi o blondă, surdo-mută și nimfomană, cu niște țâțe enorme și să fie fiica unui distribuitor național de bere.

AMIN

Comentează știrea

bravo
6 iunie 2012
bravo

tare bancu "

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Iunie 2012
Stire din Fun : Înșelat cu cel mai bun prieten
Sâmbătă, 02 Iunie 2012
Stire din Fun : Ce face viagra din om…
Pagina a fost generata in 0.3332 secunde