Ziua Tipografului, sărbătorită la "Cuget Liber"

1196
Ziua Tipografului, sărbătorită la
Sunt la datorie noaptea și prin mâna lor trec cele mai proaspete știri, mirosind încă a cerneală. Tipografii au o meserie grea, dar frumoasă, produsul muncii lor ajungând în casele a mii de oameni.
Pentru toată truda lor, tipografii de la "Cuget Liber" au fost, ieri, sărbătoriți cu prilejul Zilei Tipografului. Echipa redacțională, cea administrativă și conducerea societății au ținut să le ureze "La mulți ani!" și să cinstească o cupă de șampanie în cinstea lor și a muncii pe care o depun zi de zi și noapte de noapte. Petrecerea a avut loc chiar în tipografie, lângă linia de tipar care scoate ziarele, revistele constănțenilor și nu numai.
Directorul general al SC Cuget Liber SA, Robert Bak, a vorbit despre "anul foarte greu pe care, împreună, am reușit să îl încheiem cu bine" și a mulțumit tuturor pentru efortul depus. "Sunt convins că anul 2012, deși se anunță și mai greu, va trece mai ușor dacă ne vom strădui și ne vom da interesul să depășim împreună problemele pe care le vom întâm-pina", a mai spus directorul general al SC Cuget Liber SA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.254 secunde