Zeci de sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

161
Zeci de sancțiuni  aplicate de polițiștii rutieri - zeci-1456941877.jpg

Articole de la același autor

În intervalul zilei de 1 martie, polițiștii Serviciului Rutier Constanța au aplicat 90 de sancțiuni, în valoare de 26.990 lei, pentru neacordarea priorității de trecere a autoturismelor și a pietonilor.

De asemenea, polițiștii au constatat o infracțiune și alte 56 de abateri. Astfel, un bărbat în vârstă de 45 de ani a condus un autoturism pe strada Soveja și, ajungând la un marcaj pietonal, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton ce se afla angajat regulamentar în traversare din partea stângă a conducătorului auto. Un alt șofer, în vârstă de 27 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu și ajungând la intersecția tip sens giratoriu cu strada Alba Iulia, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar.

Angajații Postului de Polițe Agigea au constat și o infracțiune. Ei au prins un bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Herăști, județul Giurgiu, care a condus, pe DN 39 Agigea, un autotractor având plăcuțele de înmatriculare retrase de către organele de poliție. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Februarie 2016
Stire din Eveniment : "Concurs" de infracțiuni rutiere
Duminică, 28 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Accident rutier la Constanța. Trei victime!
Pagina a fost generata in 0.2781 secunde