Zeci de jandarmi, pe străzile din județul Constanța. Iată motivul

172
Zeci de jandarmi, pe străzile din județul Constanța. Iată motivul - jandarmisipolitistidinvasluiacuz-1441183103.jpg
Militarii Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța vor fi prezenți în următoarea perioadă la mai multe evenimente sportive și cultural-artistice care se vor desfășura în județul Constanța.

În perioada 02-06 septembrie, jandarmii asigură climatul de ordine și siguranță, cu prilejul evenimentului denumit "Zilele municipiului Medgidia" ocazie cu care se vor desfășura mai multe activități cultural-artistice. De asemenea, începând cu data de 4 septembrie, în intervalul orar 17.00-23.00, jandarmii vor fi prezenți "Zilele orașului Cernavodă", la stadionul "Ideal" din localitate. 


"Duminică 06 septembrie a.c., jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Farul Constanța și Rapid București, eveniment sportiv ce se va desfășura pe stadionul "Farul" din municipiul Constanța, începând cu ora 19.00. Pentru buna desfășurare a acestor activități, jandarmii adresează rugămintea către participanți să manifeste spirit de fair-play și să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului", se arată într-un comunicat remis de IJJ. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Eroii Neamului, cinstiți la Medgidia
Vineri, 28 August 2015
Stire din Politică-Administrație : Rectificare de buget, la Medgidia
Luni, 24 August 2015
Stire din Politică-Administrație : Nana, la Zilele Medgidiei
Miercuri, 12 August 2015
Stire din Politică-Administrație : Medgidia ridică "Toate pânzele sus!"
Pagina a fost generata in 3.2301 secunde