Zece candidați pe un loc, pentru posturile libere din Poliție

678
Zece candidați pe un loc, pentru posturile libere din Poliție - angajaripolitie-1475685103.jpg
Continuă procedura de desfășurare a concursului, prin încadrare directă, pentru ocuparea celor 604 posturi vacante de agenți, în structurile operative ale Poliției de Frontieră. Până la data de 4 octombrie, data limită de înscriere, peste 6.300 candidați și-au depus cererile de înscriere la centrele de recrutare, I.G.P.F. și structurile teritoriale ale Poliției de Frontieră Române. 


La Garda de Coastă, peste 700 candidați s-au înscris pentru ocuparea a 66 posturi vacante de agenți de poliție din domeniul operativ. În perioada următoare, până la data de 19 octombrie, candidații înscriși urmează să-și completeze dosarele de recrutare la structurile de resurse umane unde au aplicat, cu documentele prevăzute în anunțurile de concurs publicate pe site. Testarea psihologică și examinarea medicală sunt obligatorii și eliminatorii în cadrul procesului de recrutare.


În ceea ce privește posturile scoase la concurs de către IPJ Constanța, după primele două zile, 48 de candidați s-au înscris oficial pentru cele 75 de locuri, pentru cei din sursă externă. De asemenea, la concurs au mai fost scoase 2 posturi de ofițer și 2 de agent pentru reîncadrarea în Poliție. Cei care doresc să se înscrie au timp până vineri, la ora 16.00, la Secția 1 de Poliție din municipiul Constanța. Cele mai multe specializări sunt la ordine publică, atât în mediul rural, cât și în cel urban, poliție rutieră și transporturi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5275 secunde