SOS! Yacht cu trei persoane la bord, ÎN DERIVĂ pe Marea Neagră

228
SOS! Yacht cu trei persoane la bord, ÎN DERIVĂ pe Marea Neagră - yachtcutrei-1398852989.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit, la aproximativ două mile marine de stațiunea Neptun pentru remorcarea unui yacht sub pavilion Panama, care rămăsese în derivă pe Marea Neagră, având trei bărbați la bord.


În această dimineață, în jurul orei 10.00, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune de salvare pe mare, în urma unui mesaj SOS lansat de o ambarcațiune sub pavilion Panama, aflată în Marea Neagră.


Ambarcațiunea tip yacht, în lungime de aproximativ 10 metri, cu trei persoane de sex masculin la bord, a fost identificată la aproximativ două mile marine travers de stațiunea Neptun din județul Constanța. S-a stabilit că aceasta prezenta probleme la sistemul de alimentare cu combustibil.


Turiștii aflați la bord, doi cetățeni ucraineni și unul din Republica Moldova le-au spus polițiștilor că au plecat din portul Odessa și doreau să ajungă pe litoralul românesc. Yacht-ul a fost remorcat, în siguranță, de o ambarcațiune a Gărzii de Coastă până în Portul Turistic Mangalia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Mai 2013
Stire din Economie : SOS - IMM-urile!
Pagina a fost generata in 1.2518 secunde