Week-end plin pentru jandarmii și polițiștii constănțeni

169
1
Week-end plin pentru jandarmii și polițiștii constănțeni - weekend-1497022572.jpg
În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanța și ISU Dobrogea, vor acționa pentru asigurarea ordinii la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate. 


În perioada 9-10 iunie, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului Seawolves Bike Fest X, ce va avea loc în Camping S situat în nordul stațiunii Mamaia. 


Sâmbătă, 10 iunie, oamenii legii vor avea în vedere evenimentul de informare și conștientizare rutieră pentru copii și adulți, ce va avea loc în parcarea unui supermarket situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, începând cu ora 10.00. 


Tot sâmbătă, jandarmii constănțeni vor veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului ocazionat de sărbătorirea Zilei Limbii Turce, urmat de parada costumelor populare pe un traseu cuprins între sediul Instituției Prefectului județului Constanța și Casa de Cultură. 


Duminică, 11 iunie, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la Crosul Culorilor, ce va avea loc în municipiul Medgidia, în intervalul orar 10.00-12.00. 


XXX 


Pentru desfășurarea în siguranță a acestor evenimente, jandarmii recomandă cetățenilor să evite implicarea în conflicte și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial. 


Comentează știrea

cupan
10 iunie 2017
POL.LOC.

JANDARMI,ETC La Lupoaica seara de seara e plin de tigani.Si parcagii. E normal?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2302 secunde