Week-end plin de misiuni pentru jandarmii și polițiștii constănțeni

195
Week-end plin de misiuni pentru jandarmii și polițiștii constănțeni - weekend-1497631700.jpg
Jandarmii constănțeni vor fi prezenți în mijlocul comunității pentru asigurarea ordinii publice la manifestări cultural-artistice, sportive și religioase. 


În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanța și ISU Constanța, vor acționa pentru asigurarea ordinii la o serie de evenimente publice. 


Astfel, în perioada 15-18 iunie, jandarmii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a Salonului Nautic și Auto "Tomis Yacht 2017", ce va avea loc în Portul Turistic Tomis. În aceeași perioadă, jandarmii vor avea în atenție turneul de fotbal internațional pentru copii și juniori "Summer Kids Cup", ce va avea loc în Mangalia și stațiunea Neptun.


Sâmbătă, 17 iunie, oamenii legii vor asigura măsuri de ordine publică și protecția participanților la evenimentul sportiv de ciclism "Skirtbike", ce va avea loc pe un traseu cuprins între Parcul Tăbăcăriei și Plaja Modern, în intervalul orar 13.00-14.00. Tot sâmbătă, între orele 09.00-11.00, jandarmii constănțeni vor veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a "Crosului Olimpic" pe un traseu cuprins între Sala Sporturilor și intrarea în stațiunea Mamaia


Duminică, 18 iunie, va fi supravegheată ordinea și siguranța publică la procesiunea religioasă "Sfântul Sacrament", organizată de parohia "Sfântul Pius din Pietrelcina" - Constanța, în intervalul orar 18.00 - 19.00. Pentru desfășurarea într-un climat de ordine și siguranță a acestor evenimente, jandarmii recomandă cetățenilor să evite implicarea în conflicte și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3192 secunde