Week-end plin de misiuni pentru jandarmii constănțeni

777
1
Week-end plin de misiuni pentru jandarmii constănțeni - weekend-1495208450.jpg
În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ și ISU Constanța, vor acționa pentru asigurarea ordinii la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.

În perioada 18-21 mai, jandarmii constănțeni sunt prezenți în Piața Ovidiu, în scopul desfășurării în condiții de siguranță a evenimentului culinar "Festivalul Scoicilor". Sâmbătă, 20 mai, jandarmii asigură ordinea la următoarele evenimente: Ziua comunei Peștera, Ziua comunei Mircea Vodă, competiția sportivă "Cupa Mării Negre la Ciclism", dar și în zona Muzeului Marinei Române cu prilejul evenimentului "Noaptea Muzeelor".

Duminică, 21 mai, oamenii legii vor avea în vedere asigurarea ordinii și siguranței participanților la evenimentul cultural-artistic "Constanța e a mea", paradă ce se va desfășura pe traseul Sala Sporturilor - faleză Cazino, ce conține concursuri, momente artistice, ateliere de creație. De asemenea, prezența jandarmilor a fost solicitată și la manifestarea cultural-sportivă "Conviețuire interetnică pe plaiuri dobrogene" ce se va desfășura la Cumpăna (kureș-lupte tătărești, ansambluri folclorice, concurs de artă culinară), dar și la evenimentul cultural "Festivalul Prieteniei", de la Siliștea.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestor evenimente, jandarmii recomandă cetățenilor să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului.

Comentează știrea

SRI
21 mai 2017
jandarmii obositi

Desigur prea nefericitii jandarmi au dat navala in piata ovidiu ..iar in restul asa zisului oras constanta e prapad ,cohorte de turcoaice ..tigani au umplut pietele ..intersectiile vanzand tigari si tot ce vrei ..vezi piata tpmis 3 ...aici au cartierul general 24 de bisnitari nenorociti bine organizati vand la greu tigari ..masinile le au parcate in parcarea de la alfa - beta si de la LDL ..politia stie si jandarmeria dar sunt mana in mana ..vor aparea imagini spectaculoase etc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6332 secunde