Week-end negru pe șoselele din Constanța! Doi morți în accidente devastatoare

1418
2

Articole de la același autor

În noaptea de vineri spre sâmbătă, șoferul unui autoturism de lux marca Mercedes a intrat cu viteză într-un TIR care staționa, între localitățile Techirghiol și Agigea. Bărbatul aflat la volanul bolidului a decedat imediat după producerea impactului. În dimineața zilei de sâmbătă, o femeie, în vârstă de 66 de ani, a murit în urma unui accident soldat cu trei victime, la ieșire din Hârșova. Alți doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei cu elicopterul SMURD.

Viteza și neatenția la volan continuă să facă victime. Este cazul lui Richard Eduard Onescu, patronul restaurantului Bacco, în vârstă de 47 de ani, care nu a avut nicio șansă de supraviețuire, după ce a izbit în plin un TIR care staționa, între localitățile Techirghiol și Agigea. Bărbatul se afla la volanul unui Mercedes în valoare de zeci de mii de euro, însă asta nu a ajutat cu nimic șoferul. La locul accidentului au intervenit un echipaj de descarcerare și cadre medicale ale SAJ Constanța, însă, din păcate, Richard Eduard Onescu a murit, prins între fiarele contorsionate ale mașinii, la câteva momente după producerea impactului.

Moartea lui Richard Eduard Onescu a ajuns repede la urechile apropiaților, care i-au lăsat mai multe mesaje: "Dumnezeu să te ierte și să te odihnească. Mi-ai fost și chef și prieten, am învățat multe de la tine", "Nu-mi vine să cred, Dumnezeu să te ierte!", "Dumnezeu să-l ierte! Richard Onescu, nu te vom uita niciodată".

v v v

Un alt accident mortal a avut loc, sâmbătă, la ieșire din Hârșova, în jurul orei 11.00. Un bărbat, în vârstă de 57 de ani, aflat la volanul unui autoturism Skoda, care a ieșit din Hârșova și se îndrepta spre Saraiu, a pierdut controlul volanului din cauza neatenției și a intrat în coliziune frontală cu o mașină Volkswagen, care circula regulamentar.

În autoturismul marca Volkswagen se aflau un bărbat și o femeie, soț și soție, în vârstă de 65 și 66 ani. În urma impactului, doctorul Doina Isac, președintele Asociației Medicilor de Familie din Tulcea, a decedat pe loc, în timp ce soțul femeii a fost resuscitat și transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Județean Constanța. De asemenea, șoferul care a provocat accidentul a fost vătămat corporal ușor.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Comentează știrea

Gica Pantalon
6 februarie 2017
Of!

România, țară de Schumacheri innascuți. Doar că nu semnalizează când schimbă benzile. Dau gramezi de bani pe mașini scumpe și nu mai au doi franci ca să isi monteze chestii d-alea portocalii, care clipesc pe la colțurile "cazanelor". Și degeaba au "blutut" în mașină, că dacă nu se vede aifonu' de jmeker lipit de ureche...

izet
30 martie 2017
popor de țigani

Popor de idioți

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6944 secunde