Vreți să călătoriți în Bulgaria? Evitați să treceți frontiera pe la Vama Veche

298
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a informat Garda de Coastă că, începând de vineri, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche au început lucrările de asfaltare a părții carosabile, care se vor desfășura timp de aproximativ o săptămână. 


Ca urmare a acestui fapt, traficul transfrontalier se va desfășura cu dificultate, pe câte o singură bandă, atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire din țară. 


"Pentru a evita apariția unor timpi de așteptate în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, recomandăm participanților la trafic să tranziteze și celelalte puncte existente la granița cu Bulgaria, pe raza județului Constanța, și anume PTF Ostrov și PTF Negru Vodă", recomandă reprezentanții Poliției de Frontieră. 


De asemenea, participanții la traficul transfrontalier au la dispoziție aplicația Trafic On-line, dezvoltată de Poliția de Frontieră Română, ce poate fi accesată pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro. Această aplicație on-line prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.


Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4723 secunde