Vrei să te faci pompier? ISU face angajări

436
Vrei să te faci pompier?  ISU face angajări - isuangajari-1447265131.jpg

Articole de la același autor

Nu mai puțin de 28 de posturi au fost scoase la concurs de Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea". Angajările se fac din sursă externă, iar cei care doresc să participe trebuie să aibă maximum 27 de ani. Aspiranții își pot depune cererile până la data de 20 noiembrie, în intervalul orar 09.00-15.00, iar dosarele de recrutare se pot depune până pe 25 noiembrie.

Mai exact pompierii angajează un subofițer operativ principal și patru conducători auto la Detașamentul de pompieri "Sublocotenent Fripis Marius Daniel", Detașamentul de Pompieri Constanța Port: trei conducători auto, Garda 2 Chirnogeni: doi conducători auto, Stația de Pompieri Tuzla: patru conducători auto, Secția de Pompieri Mangalia: un subofițer operativ principal și opt conducători auto, Detașamentul de Pompieri Cernavodă: doi conducători auto și la Detașamentul de Pompieri Medgidia: trei conducători auto.

Cei care sunt interesați pot cere detalii la biroului Resurse Umane apelând numărul de telefon 0241.617.381, int. 27140, sau pot accesa pagina de internet a inspectoratului, www.isudobrogea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7187 secunde