Vizită oficială în România a delegației militare americane

151

Articole de la același autor

Delegația militară americană, condusă de șeful Gărzii Naționale al statului Alabama, generalul-maior Perry Smith, efectuează o vizită oficială în România, la invitația șefului Statului Major General, general-locotenent Ștefan Dănilă. În cadrul întâlnirii, ieri, la sediul MApN au fost abordate subiecte referitoare la domeniile de cooperare între Garda Națională a statului Alabama și Forțele Aeriene ale României, la facilitățile de instruire, dotarea cu echipamente și misiunile specifice precum și participa-rea la exerciții, operații și misiuni internaționale ale personalului din cele două structuri.

"Apreciez efortul celor peste 20.000 de membri ai Gărzii Naționale a statului Alabama în misiunea din Afganistan, în ultimii zece ani, și aportul adus luptei împotriva terorismului", a subliniat șeful Statului Major General.

Totodată, cei doi oficiali au evidențiat importanța cooperării dintre cele două structuri prin intermediul programului State Partnership Program.

"Îmi doresc ca parteneriatul nostru să continue și să-și atingă scopurile indiferent de variațiile alocării bugetare din cele două țări", a declarat generalul-maior Perry Smith, în cadrul întrevederii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Februarie 2013
Stire din Fun : Ordine și disciplină în armată
Pagina a fost generata in 0.4516 secunde