Violență fără margini! Își tâlhăreau victimele în plină stradă

1286
1

Articole de la același autor

Au comis tâlhării peste tâlhării, dar li s-a înfundat. Doi indivizi, recidiviști, care au atacat mai mulți constănțeni, au fost prinși de oamenii legii și au ajuns în spatele gratiilor. 


Mustafa Ibram, de 37 de ani, și Asan Ibram, de 27 de ani, ambii din localitatea Cumpăna, sunt acuzați de comiterea a patru infracțiuni de tâl-hărie. Joi dimineață, ofițerii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Constanța, împreună cu mascații, au descins în locuința celor doi și i-au luat pe sus. În urma per-cheziției, oamenii legii au recuperat mai multe bunuri care provin din comi-terea infracțiunilor. 


Potrivit anchetatorilor, cei doi frați agresau victimele în plină stradă și le furau bunurile. Prima faptă a avut loc chiar în prima zi de Crăciun. Victimă le-a căzut un bărbat de 56 de ani, din Cernavodă. Tâlhăria a avut loc pe bulevardul I.C. Brătianu, în jurul orei 21.00. Suspecții i-au furat acestuia un telefon mobil, suma de 1.000 lei, documente personale și o verighetă din aur, prejudiciul total estimat fiind de 1.500 de lei. 


După numai două zile, cei doi frați au dat un nou atac. În jurul orei 01.30, în timp ce mergeau pe bulevardul 


1 Decembrie 1918, au atacat un alt bărbat de la care au furat un telefon mobil și suma de 170 lei. Prejudiciul total a fost estimat la 250 de lei. 


Un alt bărbat, de 61 de ani, le-a căzut victimă pe 29 decembrie. Suspecții l-au lovit și i-au furat două sacoșe în care se aflau produse de curățenie și alimente, precum și un portofel ce conținea acte de identitate, carduri bancare, suma de 200 lei și un telefon mobil. Bătaia a avut loc pe strada Zmeurei, din Constanța. 


"La data de 03.01.2016, ora 20.40, un bărbat în vârstă de 60 de ani, care se deplasa spre domiciliu, pe bule-vardul Alexandru Lăpușneanu, a fost deposedat prin violență, de o sacoșă din plastic în care se aflau produse alimentare, două telefoane mobile și o cască bluetooth, prejudiciul fiind de aproximativ 1.000 lei", a declarat ag. șef adjunct Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. 


În urma loviturilor primite, victimele au avut nevoie și de 18 zile de îngrijiri medicale. 


Mustafa Ibram și Asan Ibram au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar vineri după-amiază, au fost prezentați magistraților cu pro-punere de arestare preventivă. În urma ședinței de judecată, magistrații Jude-cătoriei Constanța au decis să îi trimită în spatele gratiilor pe cei doi pentru o perioadă de 30 de zile. 


Comentează știrea

petrica
9 ianuarie 2016
pedeapsa

mana dreapta taiata(chiar daca este stangaci),apoi si cealalta si veniti cu razii si prin cartierul de infractori a lui mazare si fagadau ,aici contrabanda cu tigari,scandal,manele,curve si tot tacamul,viermii sa ii manance de vii pe cei mentionati mai sus

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Tânără dată  în urmărire națională
Miercuri, 06 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Acțiuni pentru prinderea infractorilor
Pagina a fost generata in 1.8224 secunde