VIOLATĂ SAU SĂRUTATĂ? / Anchetă după ce o fetiță de 11 ani a povestit părinților că "a făcut sex" la școală

844
VIOLATĂ SAU SĂRUTATĂ? / Anchetă după ce o fetiță de 11 ani a povestit părinților că

Articole de la același autor

Sesizarea părinților unei fetițe de 11 ani, cum că aceasta a fost victima unui viol, i-a alertat pe polițiștii constănțeni. Vineri, 21 martie, părinții s-au prezentat la sediul Poliției municipiului Constanța și au reclamat că fetița le-a povestit că, în urmă cu o săptămână, în timp ce era la școală, la ora de sport, a întreținut relații sexuale cu un coleg, de aceeași vârstă. 


Luni dimineață, oamenii legii au dus-o pe fetiță la Serviciul de Medicină Legală Constanța, pentru a se stabili dacă fata a întreținut raporturi sexuale. 


Între timp, însă, se pare că s-a descoperit că lucrurile nu au fost atât de grave. Mirela Florea, directoarea Școlii nr. 12 "Bogdan Petriceicu Hasdeu" - unitatea școlară unde s-ar fi petrecut cele reclamate - a precizat pentru "Cuget Liber": "Înainte de ora de educație fizică, cei doi elevi de clasa a IV-a se aflau pe terenul de sport, împreună cu colegii. Cei doi s-au sărutat, colegii de clasă au făcut cerc în jurul lor și i-au încurajat. La vârsta lor, copiii nu stăpânesc bine termenii, astfel că eleva a povestit părinților că «a făcut sex». Părinții s-au alarmat, cum era și normal, s-au adresat Poliției, și la nivelul școlii s-a dispus cercetarea de către o comisie de cercetare. Până la urmă, părinții au revenit, după ce au avut mai multe discuții cu fiica lor, că nu a fost vorba de un act sexual". De menționat că fetița are o formă de autism. 


După cele întâmplate, părinții celor doi copii au decis să-și mute copiii la alte școli, pentru a nu suferi în cadrul colectivului. "Nu a fost decizia școlii, ci a părinților de a-i muta", a subliniat reprezentantul unității școlare. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6287 secunde