Videoconferință CNAIR despre persoanele izolate: "Depunem toate eforturile să-i recuperăm"

259
Videoconferință CNAIR despre persoanele izolate:

Articole de la același autor

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că, astăzi, 06.01.2017, la ora 14:00 a avut loc o video – conferință susținuta de către secretarul de stat Marcel Boloș, conducerea Companiei, reprezentanții Poliției Române și responsabilii cu deszăpezirea din teritoriu, în care s-a discutat organizarea și stadiul activității de deszăpezire pe fiecare DRDP în parte, pe întreaga perioadă a desfășurării codurilor Roșu, Portocaliu și Galben. 


În urma acestei analize, s-a stabilit încă o dată că prioritatea numărul unu sunt oamenii rămași înzăpeziți și care au nevoie de ajutor pentru a fi transportați din zonele de drum afectate sever de vremea nefavorabilă


"Am avut câteva cazuri de înzăpezire, mai ales pe A2, pentru care am mobilizat resurse umane și materiale, astfel încât să aducem oamenii în siguranță, în cel mai apropiat loc fără probleme. Până ieșim de sub codurile meteo severe, insistăm, facem apel, la înțelegerea tuturor participanților la trafic de a respecta restricțiile și interdicțiile stabilite împreuna cu Poliția. Pentru cei care sunt acum izolați, înzăpeziți, depunem toate eforturile, împreună cu toți factorii implicați (ISU, Poliția Română) să-i recuperăm și să ne asigurăm că se află în siguranță deplină", a declarat Cătălin Homor, directorul general CNAIR.


De asemenea, menționăm că la această oră, în zonele afectate de codurile meteorologice, încă mai sunt drumuri cu vizibilitate 0, în special pe raza DRDP Iași și DRDP Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6537 secunde