Video VIDEO / URMĂRIRE CA-N FILME, LA CONSTANȚA. Șofer fără permis, la volanul unei mașini cu nr. fals, oprit CU FOCURI DE ARMĂ!

5505
VIDEO / URMĂRIRE CA-N FILME, LA CONSTANȚA. Șofer fără permis, la volanul unei mașini cu nr. fals, oprit CU FOCURI DE ARMĂ! - untitled-1488543004.jpg
Polițiștii constănțeni au fost nevoiți să utilizeze, ieri, armamentul din dotare, după ce șoferul unui autoturism înmatriculat în Spania nu a oprit la semnalul agenților, pe DN 22C, în zona orașului Medgidia. Autoturismul a fost urmărit în trafic și blocat pe Autostrada A2 la km 212. Pentru a-l opri, polițiștii au tras nu mai puțin de 15 focuri de armă, în plan vertical și spre cauciucuri. 


Șoferul și alți doi prieteni au fost aduși la Serviciul Rutier pentru audieri. Ca urmare a cercetărilor, polițiștii constănțeni au stabilit că șoferul are permisul de conducere anulat de autoritățile din Italia, autoturismul în cauză este neînmatriculat și era pus în circulație cu număr fals. 


La volan se afla Cristian Dumitran, un tânăr în vârstă de 26 de ani. Autoturismul marca BMW aparține unui bărbat care avea de gând să-l vândă, încredințându-i cheile tânărului pentru a testa mașina. La audieri a fost adus și proprietarul autoturismului pentru a explica de ce avea numere false montate pe mașină. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1187 secunde