Video VIDEO. TRAGEDIE RUTIERĂ PE AUTOSTRADA BUCUREȘTI-CONSTANȚA. O PERSOANĂ A MURIT, ALTELE SUNT GRAV RĂNITE

3474
1
VIDEO. TRAGEDIE RUTIERĂ PE AUTOSTRADA BUCUREȘTI-CONSTANȚA. O PERSOANĂ A MURIT, ALTELE SUNT GRAV RĂNITE - untitled-1467717836.jpg

Articole recomandate

UPDATE - Șoferul autocarului a adormit la volan, iar autovehiculul s-a ciocnit violent cu un TIR, apoi a ricoșat în parapet. Șoferul de rezervă al autocarului, în care se aflau 9 persoane, a decedat. Printre cele trei persoane rănite se numără și două femei gravide. Toate victimele se aflau în autocar. Bărbatul mort a fost scos dintre fiarele contorsionate ale autocarului de echipajele de descarcerare ale ISU Călărași. Cele trei femei, dintre care două sunt gravide, nu au suferit răni grave, însă medicul a luat decizia ca ele să fie transportate la Spitalul "Sfântul Pantelimon" din București.


XXX



Traficul de pe Autostrada Soarelui este deviat în urma unui accident. O persoană a murit și alte trei sunt grav rănite. Traficul a fost deviat pe ruta Drajna - Lehliu - A2, scrie digi24.ro


Un autocar și un autocamion a fost implicate în această dimineață într-un accident rutier pe A2. Șapte călători și doi șoferi se aflau în autocar. În camion se aflau două persoane.

Cătălin Bocai, comisarul șef al Centrului Infotrafic, a declarat la Digi24 că "în urma accidentului deosebit de grav o persoană a decedat și alte trei au fost rănite grav".

El a precizat că persoanele rănite au fost transferate de către SMURD la spital.

Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că, la această oră, traficul rutier pe sensul către București al autostrăzii Soarelui este oprit în zona kilometrului 69 din cauza accidentului.

"Până la reluarea traficului, autovehiculele rămase în coloană, de la kilometrul 105 (Drajna) la kilometrul 69, vor trece dirijat, de locul producerii accidentului, spre capitală", precizează Centrul Infotrafic.

"Se estimează că în aproximativ o jumătate de oră circulația rutieră să fie reluată", a precizat comisarul Cătălin Bocai.

"Se menține devierea pentru traficul ușor pe ruta Drajna-DN3A-Lehliu, de unde se reintră pe A2, iar pentru traficul greu pe ruta Drajna-Călărași DN21, respectiv DN3-Lehliu-Autostrada Soarelui", a precizat șeful Infotrafic.


Comentează știrea

costica
5 iulie 2016
opinie

Noi ne tinem de cuvint!Caut persoane serioase, ambitioase si motivate pentru operare pe calculator. Persoanele interesate trebuie sa aibe cunostinte minime de utilizare a calculatorului si internetului. Postul se adreseaza tuturor categoriilor de persoane, indiferent de calificarea profesionala. Sistemul de lucru este extrem de flexibil, part-time. Doritorii pot cere informatii trimitand textul ʺINFOʺ la adresa de email:pacurarucostica1963@gmail com

Pagina a fost generata in 1.0953 secunde