Video VIDEO. SPULBERAȚI PE TRECEREA DE PIETONI. Șoferul participa la o cursă de mașini

323
VIDEO. SPULBERAȚI PE TRECEREA DE PIETONI. Șoferul participa la o cursă de mașini - dsc0025800x445-1490183222.jpg

Articole recomandate

Un accident grav a avut loc marți seara, în Călărași. Doi tineri au fost loviți în plin pe trecerea de pietoni de un șofer care făcea o cursă de mașini. Imediat după accident șoferul a fugit de la fața locului.


Șoferul conducea cu o viteză de 180 de kilometri pe oră în momentul în care i-a lovit pe cei doi tineri. În urma impactului puternic, tânărul a fost aruncat de pe trecerea de pietoni într-un autoturism parcat în imediata apropiere a trecerii de pietoni, iar fata a fost aruncată la aproximativ 8 -10 m, potrivit călărasipress.ro.


Băiatul a fost trasportat la București cu bazinul fracturat, iar fata se află la spitalul din Călărași.


Șoferul s-a panicat și a fugit de la locul accidentului. Cercetările demarate de îndată de polițiști au condus la identificarea unui tânăr de 19 ani din Călărași. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Acesta este cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.


Față de cel în cauză oamenii legii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0471 secunde