Video Video șocant! BODYGUARD, OMORÂT ÎN BĂTAIE ÎNTR-UN BAR. 22 de minute de loviri cu parul și picioarele / Ucigașul, trimis după gratii

3878
4
Video șocant! BODYGUARD, OMORÂT ÎN BĂTAIE ÎNTR-UN BAR. 22 de minute de loviri cu parul și picioarele / Ucigașul, trimis după gratii - untitled-1488009451.jpg

Articole recomandate

Criminalul bodyguardului omorât în bătaie într-un bar din Neamț a fost condamnat la 9 ani de închisoare. Victima a fost bătută cu parul și cu picioarele timp de 22 de minute. A reușit să fugă cu mașina, dar și-a dat ultima suflare la volan.

Cătălin Manole (24 ani) din Săvinești a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Neamț, la 9 ani de închisoare pentru omor calificat. Totodată, acesta trebuie să achite familiei victimei suma de 250.000 lei ca despăgubiri, scrie romaniatv.net

Crima s-a produs în noaptea de 28 spre 29 august 2016, într-un bar din centrul localității Roznov. Victima, Dan Muscalu – zis "Codiță", a fost bătut cu parul și picioarele timp de 22 de minute. Deși nu i-a fost fracturat niciun os, după zecile de lovituri primite s-au format mai multe leziuni și hematoame care în final au condus la stop cardiac.

După loviturile primite aproape jumătate de oră, victima a reușit să fugă, împreună cu un prieten, cu mașina proprie, dar la un moment dat, în comuna Borlești, a leșinat. Trecătorii au anunțat la 112 dar medicii sosiți la fața locului nu l-au mai putut salva pe bărbat.

În jurul acestei crime s-au țesut diverse povești cu amenințări între cei doi patroni de cluburi rivale, puși mereu pe scandal pentru a alunga clienții și a crea o stare de teamă. Așa susțin unii martori că s-a ajuns în acea seară la crimă, după ce "Codiță" ar fi venit din nou pus pe scandal, în clubul rival celui pentru care lucra.



Sursa: www.romaniatv.net


Comentează știrea

Jurnalism
25 februarie 2017
Stiri in presa din Romania

Meserie si meseriasi la postul "Romania TV".Difuzarea imaginilor cu uciderea bodyguardului la un post tv mi se pare ceva mai grav decat crima in sinea ei.Au pus si muzica.Uite o crima pe note muzicale....."Romnia TV",astia sunt aia cu "mandru ca sunt roman".

'Georgiana
25 februarie 2017
Moldoveni violatori si batausi

Stați dracului la voi acasa, si folositi prezervative ca să nu vă inmultiti

gozo
26 februarie 2017
doar 9 ani

pentru o astfel de fapta?

cioby
26 februarie 2017
făgădău

Păi acei criminali,ar fi trebuit condamnați la moarte în 24 ore! la chinezi așa ceva,ar fi mers ca pe roate! Dar am uitat suntem în rapandula de romănia cu r mic,nu mare....!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8751 secunde