Video VIDEO / Restaurantul Beirut, la nouă luni de la incendiu

477
VIDEO / Restaurantul Beirut, la nouă luni de la incendiu - beirutincendiu-1418490984.jpg

Articole de la același autor

O filmare realizată de membrii Claboo Media, în cursul săptămânii trecute, prezintă urmările incendiului devastator de la restaurantul Beirut, la nouă luni de la eveniment. Și în prezent poate fi observat dezastrul lăsat în urmă de flăcările care au dus la moartea a trei tinere.

Reamintim că, luna trecută, oamenii legii au desigilat restaurantul Beirut, locul unde, în noaptea de 5 spre 6 aprilie, o seară de voie bună s-a transformat într-un coșmar, ce a dus la moartea a trei tinere. Polițiști, pompieri și procurori au pătruns din nou în interior, la aproape opt luni de la data tragediei, pentru a realiza o nouă expertiză. La fața locului a sosit și un expert în explozii de la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Anti-explozivă. Împreună cu acesta, oamenii legii au realizat noi măsurători, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate în noaptea de groază.

Până în prezent, anchetatorii de la nivelul Parchetului General au anunțat că cercetează două persoane pentru modificări făcute în interiorul restaurantului: pe George Karam, patronul localului Beirut, și pe Pavel Constantin, patronul firmei care a făcut lucrările de modificare și care ar fi dus la afectarea structurii de rezistență.

Totodată, reamintim că familiile îndurerate au anunțat că intenționează să organizeze, la sfârșitul anului, un eveniment de comemorare a celor trei tinere care au ars de vii, Nicoleta Vasilițeanu (23 de ani, Constanța), Mihaela Tucă (24 de ani - Miky), dansatoare, și Nicoleta Cengher (22 de ani, din Costinești), cântăreață. Evenimentul va avea loc pe 28 decembrie, ora 14,00, în fața Casei de Cultură din Mangalia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : UPDATE - Incendiu la ecluza Agigea
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Știți cum să preveniți un incendiu?
Pagina a fost generata in 0.4283 secunde