VIDEO. Protest la înălțime, pe un bloc din Constanța

109
VIDEO. Protest la înălțime, pe un bloc din Constanța - untitled1382866779-1382913198.jpg
Un constănțean supărat că nu și-a primit banii pentru zilele muncite a recurs, sâmbătă după-amiază, la o metodă de protest mai puțin obișnuită: s-a urcat pe scara exterioară a unui bloc de pe strada Cuza Vodă, de unde amenința că se va arunca în gol. La fața locului au ajuns polițiștii de la Secția 3, pompieri, dar și un echipaj SMURD. 









Protestatarul le-a spus oamenilor legii că nu va reveni la sol până nu-și va primi banii, dar la un moment dat, după aproape două ore în care și-a strigat nemulțumirile de pe bloc, a coborât cât să ceară o țigară și a urcat înapoi. 
Polițiștii ajunși la fața locului au negociat cu bărbatul, proces ce s-a dovedit dificil, având în vedere că acesta era sub influența băuturilor al-coolice; oamenii legii au luat legătura și cu un reprezentant al firmei unde a lucrat protestatarul, care a venit cu banii solicitați. În cele din urmă, după ce și-a primit cei 200 de lei pretinși, a coborât. Potrivit oamenilor legii, nu este prima dată când constănțeanul recurge la această formă de protest. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Stire din Sănătate : Noi discuții despre protestele din sănătate
Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Economie : Protest spontan la Roșia Montană
Pagina a fost generata in 1.4884 secunde