Video VIDEO. Polițiștii detașați pe litoral, ținuți printre MUCEGAI ȘI GÂNDACI. Șeful IPJ Constanța a decis mutarea lor la un alt hotel

5603


În cursul lunii iunie, în baza Planului de acțiune "Litoral 2017", șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu a dispus suplimentarea efectivelor care acționează pentru liniștea și siguranța turiștilor de pe litoralul Mării Negre. La data de 30 iunie, polițiștii aveau programat primul contact cu colegii de la unitățile de poliție, urmând apoi să fie conduși la locurile de cazare achiziționate prin intermediul Direcției Logistice din IGPR, relatează Sindicatul Europol. 




Polițiștii din Eforie Nord au fost cazați la un hotel cu 3 stele la intrare, Petrolul. O clădire înaltă de cel puțin 10 etaje și la o distanță de 5 minute mers față de sediul poliției. După completarea formelor de cazare, polițiștii au fost îndrumați către corpul "B" al acestui hotel, etajul II. Un loc pustiu, ce părea că nu are nicio treabă cu restul hotelului.




"Camerele erau pline de păianjeni, mucegai ascuns pe sub tapetul scorojit de pe pereți, gândaci mumificați, frigidere ce ascundeau mirosuri care erau mai puternice ca formolul, covoare de lână, model anii 64 prin care mișunau moliile iar mobilierul demn de luat și pus pe site-urile de vânzare-cumpărare mobilă vintage. Această imagine dezolantă ne făcea să ne întrebăm: "Asta e grija pe care ne-o poartă IGPR-ul?!", se întreabă reprezentanții Sindicatului Europol. 




Mircea Vizitiu, șeful împuternicit al IPJ Constanța s-a deplasat la locul de cazare de la hotelul Petrolul, constatând personal cele reclamate de către colegii lui polițiști. El a dispus ca polițiștii din zona Eforie să fie mutați într-o altă unitate de cazare, respectiv un hotel de 2 stele denumit "Capitol", fiind desfăcut contractul de cazare cu hotelul Petrolul. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5398 secunde