VIDEO. Polițiștii au verificat autobuzele din Constanța, în căutarea hoților din buzunare

259
VIDEO. Polițiștii au verificat autobuzele din Constanța, în căutarea hoților din buzunare - 25apriliehotiidinbuzunare-1398432473.jpg

Articole de la același autor

În această dimineață, în municipiul Constanța, peste 50 de polițiști constănțeni au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea furturilor din buzunare și poșete în mijloacele de transport în comun.


Astfel, au fost organizate echipe de polițiști în civil, care au identificat, oprit și condus la sediul Poliției Municipiului Constanța peste 10 persoane bănuite că ar sustrage bani/bunuri din buzunarele și poșetele călătorilor din mijloacele de transport în comun.
S-a acționat atât în autobuze și microbuze cu polițiști în civil, cât și cu polițiști în uniformă în stațiile de îmbarcare/debarcare ale călătorilor.


Filtrele rutiere instituite în municipiul Constanța au acționat pentru oprirea acelor mijloace de transport în comun în care se aflau persoanele bănite de furturi din buzunare, care, ulterior, au fost preluate de polițiștii Serviciilor Acțiuni Speciale/Ordine Publică și conduse la sediul Poliției Municipiului pentru efectuarea verificărilor specifice.


Acțiuni similare vor fi organizate și în perioada următoare în vederea creșterii gradului de siguranță al constănțenilor în mijloacele de transport în comun.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Aprilie 2014
Stire din Social : RATC. Autobuzele 44 circulă normal
Pagina a fost generata in 0.466 secunde