Video VIDEO ȘOCANT / Tânăr SPULBERAT pe trecerea de pietoni

1297
3
VIDEO ȘOCANT / Tânăr SPULBERAT pe trecerea de pietoni - vaslui04882800-1471589730.jpg

Articole recomandate

Un tânăr din Vaslui a fost spulberat pe trecerea de pietoni. Băiatul în vârstă de 18 ani s-a angajat în traversarea străzii. În timp ce se afla pe trecerea de pietoni, culoarea semaforului s-a schimbat.


În imagini se vede cum un autobuz îl lasă să treacă stradă, în timp ce un autoturism depășește prin dreapta coloana de mașini care aștepta schimbarea culorii semaforului și îl ia pe capotă pe tânărul de 18 ani. Victima a intrat în stare de șoc și a leșinat. Martorii i-au sărit în ajutor până la sosirea ambulanței. Șoferul autoturismului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, transmite realitatea.net.


Comentează știrea

gicu
19 august 2016
depasire pe zebra

Mai rar asa dobitoc. Îi trebuia băgat permisul pe gît și să mai conducă atunci cînd iese pe partea cealaltă.

vasluianu
19 august 2016
vaslui....patria violatorilor

Violatori din Vaslui

me
20 august 2016
"toti e prosti"

e cam vina tuturor: 1. autobuzul s-a pus in miscare cand autorurismul a ajuns in spatele lui, semn ca nu traversa nimeni 2. autoturismul trebuia sa incetineasca sa se asigure, si faptul ca mergi pe banda 1 cu viteza mai mare decat cei de pe banda 2-3, nu inseamna depasire... mai cititi putin regulamentul!!!! 3. copilu ala RETARD in egari NU trebuia sa fuga pe trecere!!! MAI ALES CAND E UN AUTOBUZ PE PRIMA BANDA SI VIZIBILITATEA ESTE ZEROOOOOOO!! parerea mea este ca nu am lasat natura sa isi vada de treaba, si acu incep sa se regleze conturile! :P

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3471 secunde