Video VIDEO ȘOCANT! Bătrân bătut de un tânăr ce putea să-i fie nepot

1591
2
Un bătrân este batjocorit și bătut de un tânăr ce putea să-i fie nepot, întreaga scenă fiind filmată de un prieten al agresorului. Puștiul s-a lăudat cu fapta pentru care ar putea fi reținut și propus spre arestare, iar imaginile au făcut înconjurul internetului. În filmuleț se poate vedea cum tânărul îl lovește pe bătrân cu piciorul în cap, iar victima abia se mai poate ține pe picioare. "Luptătorul" se numește Alex Ivan și locuiește în orașul Sărmașu din județul Mureș.

Comentează știrea

Unde sunteti ?
4 noiembrie 2016
Ati disparut ? Vad ca e liniste

Unde sunteti mai,milosilor,credinciosilor ? Asociatiile de protectie a animalelor,unde ati disparut ? Stiu.....Batranul din imagine nu e caine,nu e nici magar si nici cal.Merita sa primeasca un bocanc in gura.

hggg
5 noiembrie 2016
.....

Bine ai întrebat:"Asociatiile de protectie a animalelor,unde ati disparut ?" Animalu din imagine are nevoie de voi, trebuie castrat sa nu se mai inmulteasca jigodia. Un animal fără suflet. Cum sa povesti asa? Nu contează varsta...conteaza ce a facut... Ce putem noi face cu un asemenea animal? Ce poate face el pt societate?....nimic.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8814 secunde