Video VIDEO / Litoralul românesc, INVADAT DE REFUGIAȚI! O barcă plină cu IMIGRANȚI a ajuns pe plaja 2 Mai

4529
2
VIDEO / Litoralul românesc, INVADAT DE REFUGIAȚI! O barcă plină cu IMIGRANȚI a ajuns pe plaja 2 Mai - media150493940610622600-1504945862.jpg

Articole recomandate

Zeci de migranți au ajuns, cu o barcă, pe țărmul Mării Negre, între stațiunile 2 Mai și Vama Veche. Aceștia au fost preluați de Poliția de Frontieră și urmează să fie duși la Mangalia.


Migranții au fost interceptați de Poliția de Frontieră și Paza de Coastă. Ei urmează să fie identificați și supuși unor controale medicale, după care vor fi direcționați spre centre de refugiați din țară.


Poliția de Frontieră întărește granițele României. Numărul migranților care încearcă să intre ilegal în țara noastră a început să crească în ultima săptămână. De teamă că un nou val de refugiați ar putea veni în toamna aceasta, a fost suplimentat personalul care apără frontiera, iar aparatele de supraveghere vor fi folosite la maximum. Refugiații, cei mai mulți din Siria, folosesc România ca rută să ajungă în Europa de Vest.



Comentează știrea

grigore
9 septembrie 2017
emigrantii

Pai daca intariti paza de coasta,de ce-i mai primiti?e ca si cum a-r intra cu acordul vostru.trimiteti-i inapoi de unde au venit ca nu i-am chemat noi.si asa avem o gramada de-ai nostrii ,astia ne mai lipseau.sa-i tina turcii la ei ca-s din neamul lor.

Gigea din caleasca
10 septembrie 2017
Mitraleriati !

Ce naste din pisica .....copii lor vor fi calaii copiilor nostri ! Starpiti sobolalanii !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2102 secunde