Video VIDEO INCREDIBIL! NAȘTERE ÎN PLINĂ STRADĂ, SUB OCHII TRECĂTORILOR

536
1
VIDEO INCREDIBIL! NAȘTERE ÎN PLINĂ STRADĂ, SUB OCHII TRECĂTORILOR - nastereinstrada640x361-1435582027.jpg

Articole recomandate

NAȘTERE ÎN STRADĂ, SUB OCHII TRECĂTORILOR. S-a întâmplat în această dimineața, într-o stație de tramvai din Timișoara. O gravidă în ultima lună a adus pe nume copilul în plină stradă. Femeii i-a venit sorocul chiar în stația de tramvai, de pe Calea Dorobanților.


Minunea a fost filmată de o timișoreancă. Tot ea a și relatat evenimentul: "Azi-dimineață, în jurul orei 7, o femeie a născut în plina strada, în stația de tramvai pe Calea Dorobanților în Timișoara. Femeia a născut ajutată de o simpla doamna care era în stație pregătită să meargă la munca. Nici de data aceasta medicii nu sau făcut datoria, au ajuns și foarte târziu la locul faptei și plus de asta au fost și foarte neglijenți, ei erau foarte pasivi în loc sa vadă de copil dacă respira… se ocupau sa o acopere pe femeie…. au luat copilul cu tot cu cordon și așa i-au pus pe amândoi pe targă. Oameni buni, dragi români e strigător la cer. Sa facem ceva nu se mai poate chiar sa fim tratați în halul ăsta", scrie Emma Tărăbugă.



sursa foto si video: www.stiridinsurse.ro


Comentează știrea

rodica
30 iunie 2015
castiguri din prima luna!

Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2512 secunde