Video VIDEO INCREDIBIL! Bărbatul care a bătut o salvamontistă, sub ochii unui jandarm, ar putea fi arestat

213
VIDEO INCREDIBIL! Bărbatul care a bătut o salvamontistă, sub ochii unui jandarm, ar putea fi arestat - bataiestrajasalvamont46948300-1454918098.jpg

Articole recomandate

Bărbatul care a bătut o tânără într-un bar din Straja ar putea fi arestat preventiv astăzi. El a fost reținut de polițiști după ce a lăsat inconștientă o angajată a salvamontului și l-a luat la bătaie și pe bărbatul care a încercat să-i sară femeii în ajutor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Hunedoara, Nicolae Răducu, jandarmul care nu a intervenit pentru a aplana conflictul dintre femeie și agresor nu este un amic al acestuia.

Duminică, o tânără salvamontistă din Lupeni a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută de un presupus interlop. Femeia a fost lovită cu pumnul în față sub privirile clienților unui local din stațiunea Straja. Un bărbat a încercat să intervină, însă și el a fost agresat. Poliția a declanșat o anchetă.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum tânăra angajată în cadrul Salvamont Lupeni vine să-i spună ceva lui Sorin Palesică, iar aceste o lovește cu pumnul.

Femeia a leșinat în urma loviturilor primite și a fost scoasă pe brațe din local. Câteva minute mai târziu, un angajat al barului a primit același tratament. Victima se află în prezent în stare de șoc, după bătaia încasată. Potrivit jurnaliștilor de la Vocea Străzii, agresorul este un fost condamnat și cunoscut în lumea interlopă din Valea Jiului. Poliția a declanșat o anchetă în acest caz.

În momentul în care femeia a fost lovită cu pumnul, la masa agresorului se afla și un subofițer din cadrul jandarmeriei, însă acesta nu a intervenit pentru aplanarea conflictului.

"În data de 7 februarie 2016, comisia desemnată din cadrul unității a finalizat verificările, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean Hunedoara a sesizat Parchetul Militar Timișoara în vederea continuării cercetărilor în acest caz. În data de 7 februarie 2016, comisia desemnată din cadrul unității a finalizat verificările, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean Hunedoara a sesizat Parchetul Militar Timișoara în vederea continuării cercetărilor în acest caz.", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5593 secunde