Video VIDEO / ATENȚIE LA BĂRBATUL ELEGANT CARE CERE AJUTOR! NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI

2281
1
VIDEO / ATENȚIE LA BĂRBATUL ELEGANT CARE CERE AJUTOR! NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI - escroc750x43007721000-1505975694.jpg

Articole recomandate

A apărut o nouă metodă de escrocherie la Sibiu. Un bărbat bine îmbrăcat a reușit să păcălească o vânzătoare la mall, scrie realitatea.net


Un bărbat aparent prezentabil a reușit să înșele o vânzătoare fără să fure din casa de marcat sau din buzunarul cuiva. Hoțul are undeva între 45 și 55 de ani și a profitat de naivitatea unei vânzătoare de la un magazin de haine din mall-ul din Sibiu.

Sub pretextul că vrea să își cumpere o pereche de șosete, bărbatul îmbrăcat la patru ace, cu cravată și aparent destul de elegant, a pus mâna pe un astfel de produs, iar apoi însoțit de o vânzătoare a mers la casă pentru a achita.

Aici a scos o hârtie de 500 de lei și a rugat vânzătoarea să o schimbe în bani mai mărunți, iar în același timp i-a dat și cei 12 lei pentru șosete. Femeia i-a dat banii schimbați și în același timp i-a dat scos și bonul pentru șosete, la casa de marcat.

În acel interval de câteva secunde, acesta a băgat rapid în buzunar suma de 170 de lei din cei 500 de lei schimbați, iar în momentul în care vânzătoarea s-a întors către el cu bonul, acesta i-a atras atenția că i-a dat bani mai puțini. Imediat i-a cerut fetei să îi dea înapoi bacnota de 500 de lei și i-a lăsat 12 lei pentru șosete.

La finele zilei de muncă vânzătoarea a constatat că are mai puțini bani în casa de marcat. Gestul acestuia au fost surprinse de camerele de supraveghere.


Comentează știrea

europeanu
21 septembrie 2017
Hotii !

e veche rau smecheria.Dar vanzatoarea nu a vazut ca cetateanul prezentabil e un tigan borat ??? Care tocmai venea de la servici ?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9511 secunde