Victimele accidentului de la Dorobanțu sunt încă în stare gravă

750
1
Victimele accidentului  de la Dorobanțu sunt încă  în stare gravă - victimedorobantu-1493395801.jpg

Articole de la același autor

În urma accidentului de zilele trecute, de la Dorobanțu, la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență au fost aduse cinci persoane - o femeie în vârstă de 30 ani, doi copii și doi bărbați, de 21, respectiv 36 ani. 


Vineri după-amiază, cei doi copii erau încă în comă, sub stricta monitorizare a medicilor din secția ATI Pediatrie, iar femeia în vârstă de 30 ani era în stare foarte gravă, în comă profundă, ea fiind supusă unei intervenții chirurgicale la cap. Din păcate, starea sa rămâne foarte gravă și este în continuare monitorizată de către medicii din secția ATI. 


În ceea ce-l privește pe bărbatul în vârstă de 36 ani, el este conștient și este internat în secția Neurochirurgie. Tot la Neurochirurgie a fost internat și celălalt pacient în vârstă de 21 ani, care a suferit un traumatism cranio-facial. 


Medicii din cadrul SCJU fac tot ce se poate pentru salvarea victimelor rezultate în urma acestui incident.
 
Toate aceste persoane au fost victimele unui accident petrecut pe DN 2A, la kilometrul 168, în apropierea localității constănțene Dorobanțu. Aici, un autotren și un autoturism Volkswagen Golf, care circulau în același sens de mers, au intrat în coliziune. Impactul dintre cele două autovehicule a fost foarte puternic, astfel încât plafonul mașinii a fost pur și simplu retezat. Victimele au fost azvârlite pe șosea, motiv pentru care elicopterul SMURD a fost chemat la fața locului. 


Comentează știrea

cristian
29 aprilie 2017
accident

Ala cu tir-ul a iesit din parcare si nu s-a asigurat cum trebuie; cred ca ar fi corect si ar face bine sa meargă sa-si recunoască partea lui de vina pt ca se poate verifica pe cardul tahograf sau pe gps-ul masinii daca a fost stationat

Pagina a fost generata in 0.6154 secunde