Vezi imagini de la accidentul de astăzi de la Prefectură (GALERIE FOTO)

2504
2
Un accident de circulație ușor s-a produs în această dimineață, pe bulevardul Tomis, în fața Prefecturii Constanța. În accident a fost implicat un autobuz RATC de pe linia 5, care a acroșat un autoturism marca Toyota. Potrivit polițiștilor de la Serviciul Rutier Constanța, responsabilitatea pentru nefericitul eveniment îi aparține șoferului din Toyota care, dorind să iasă din parcarea de la Prefectură, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei și a tăiat linia continuă, neobservând autobuzul care circula regulamentar. Șoferul autobuzului a făcut tot posibilul pentru  a evita impactul, însă acest lucru nu a fost cu putință.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în accident. La testul cu aparatul Drager, rezultatele ambilor conducători auto au ieșit negative.

În acest moment, polițiștii de la Rutieră continuă investigații pentru a stabili ce pedeapsă va primi șoferul iresponsabil.

Comentează știrea

ion
13 decembrie 2011
Un alt accident cu victime

O femeie accidentata pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Tomis, din fata Salii Sporturilor, la ora 12 azi 13 dec 2011. Politistii de la Politia locala nu au actionat cu profesionalism. Au luat femeia accidentata in brate si au bagat-o in masina politiei. Au chemat ambulanta cand a spus un trecator ca nu e bine ce fac. Drept urmare au scos-o din masina iar. Daca femeia ramana paralizata, doamne fereste, o mare vina o au politistii comunitari care nu sunt instruiti pentru asemenea situatii !!!

cetatean
13 decembrie 2011
nu e linie continua

nu e nici o linie continua acolo a iesit fara sa se asigure

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier la Sala Sporturilor
Marţi, 13 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Bărbat lovit pe trecerea de pietoni
Pagina a fost generata in 0.4976 secunde