Vechiul pod de la Agigea, pregătit de închidere. Noul pod a fost dat în folosință

585
2
Vechiul pod de la Agigea, pregătit de închidere. Noul pod a fost dat în folosință - afost1-1458151551.jpg

Articole recomandate

Breteaua rutieră de conectare cu DN 39, obiectul 2 al proiectului de investiții "Pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunăre - Marea Neagră", a fost finalizată și a fost deschisă traficului rutier. Aceasta va prelua traficul rutier, inclusiv traficul greu, pe o variantă alternativă și va conecta Autostrada A4 cu DN39A și, în continuare cu DN39, până la intrarea spre Eforie Nord. Au fost realizate elementele de siguranța circulației ce constau în marcaje, parapete, un nou sens giratoriu și semnalizare rutieră. Pe segmentul de drum care traversează localitatea Agigea, breteaua rutieră a fost dotată pe ambele laturi cu panouri fonoabsorbante pentru protecția fonică a locuitorilor din cartierele apropiate. 

Comentează știrea

europeanu
17 martie 2016
Liber la hotii

Iar acum drumul e deschis pentru sifonarea multor milioane de euro din bugetul RRomaniei.De aceea nu se acceseaza fonduri europene.Aia controleaza. Cei mai buni bani sunt aia de la buget.

eforie
17 martie 2016
Podul nou sta sa cada...

Pilonul 2 este puternic inclinat spre dreapta, si se tot inclina, acest lucru este evidentiat si de marcajul central care se decaleaza la imbinarea tronsoanelor.Halal specialisti...dupa 7 ani de sifonat bani, tot ce-au reusit sa faca este o caricatura, un gunoi, ce in lunile urmatoare va intra in reparatii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6668 secunde