Vârstnicii, în atenția anchetatorilor constănțeni

302

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au organizat în cursul zilei de joi și vineri mai multe acțiuni pe raza municipiului Constanța pentru prevenirea criminalității.

Polițiștii au acționat în Inel II și în zona "CET" și au discutat cu cetățenii despre prevenirea victimizării.

În primul rând, oamenii legii le-au adus la cunoștință constănțenilor despre metoda "Accidentul" care a făcut sute de victime la nivelul județului și ce trebuie să facă pentru a nu cădea în plasa escrocilor.

"Prioritare au fost persoanele de vârstă a III-a, polițiștii recomandându-le să nu dea bani "așa-ziselor" rude care relatează telefonic că au fost implicate într-un accident, deoarece pot fi victime ale infracțiuni de înșelăciune prin metoda "accidentul".

Oamenii legii au mai recomandat cetățenilor să fie atenți la buzunare și poșete, atunci când se deplasează în zone aglomerate ca piețele sau în mijloacele de transport, iar de fiecare dată când părăsesc locuința să nu lase geamurile sau ușile deschise, respectiv descuiate, pentru a fi prevenite infrac-țiunile comise contra patrimoniului", a declarat scms. Carmen Șerbănescu, șeful Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Astfel de acțiuni vor continua și în zilele următoare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5189 secunde