Vânzător înjunghiat de un client, în magazinul Dovi din Constanța

544
1
Vânzător înjunghiat de un client, în magazinul Dovi din Constanța - tanarinjunghiat1-1487784010.jpg
Doi tineri au ajuns la Spitalul Județean Constanța, după ce unul dintre ei ar fi scos un cuțit cu care l-ar fi înjunghiat de mai multe ori pe un angajat al unui magazin, în centrul Constanței. Altercația a avut loc, ieri, la magazinul Dovi, de pe bulevardul Tomis.


Totul ar fi pornit de la faptul că un angajat al magazinului Dovi a refuzat să-i înlocuiască unui client tubul de gaz la o brichetă, iar de aici a izbucnit un conflict spontan, care s-a încheiat cu înjunghierea angajatului. Tânărul de 18 ani cumpărase tubul de gaz pentru a-și încărca bricheta, însă a încercat retur-narea produsului pe motiv că tubul nu mer-gea. Întrucât vânză-toarea magazinului a refuzat returnarea produsului, tânărul a început să facă scandal, moment în care un angajat al maga-zinului, în vârstă de 46 de ani, a intervenit pentru a-l calma. 


Spiritele nu s-au calmat, iar tânărul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat de mai multe ori. În urma altercației, nu doar victima a fost rănită, ci și atacatorul. Polițiștii Secției 3 au fost sesizați, printr-un apel 112, cu privire la faptul că, pe bulevardul Tomis, are loc un conflict spontan între doi bărbați. Oamenii legii ajunși la fața locului au reușit să aplaneze conflictul, cele două persoane implicate fiind transporte la Spitalul Județean Constanța. Polițiștii i-au audiat pe cei doi bărbați, iar în acest caz a fost deschisă o anchetă. 


Comentează știrea

Joker
24 februarie 2017
Atentie

Cap de cal este criminal in serie. Pe unde are proprietati apar morti suspecte!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9983 secunde