Vânt puternic și ninsori viscolite, la Constanța / Ce vă recomandă polițiștii

356
Vânt puternic și ninsori viscolite, la Constanța / Ce vă recomandă polițiștii - recomandaripolitie-1481550191.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, ora 16:00 și până mâine, ora 14:00, a fost emisă o informare metorologică de intensificări ale vântului, ninsori viscolite mai ales la munte și răcire accentuată a vremii.


Temporar vor fi precipitații îndeosebi în centrul, sudul și estul țării, la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare, iar la munte va ninge. Local se va depune strat de zăpadă, mai consistent în zona montană.


Vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales la altitudini mari, rafalele vor depăși 80-90 km/h și va fi viscol. În Moldova, Dobrogea și Muntenia (inclusiv București), local, vântul va depăși la rafală 50-60 km/h, viscolind trecător ninsoarea.


Vremea se va răci accentuat, vor predomina temperaturile negative, iar în noaptea de marți spre miercuri (13/14 decembrie) va fi ger (temperaturi minime sub -10 grade) în nordul, nord-estul, centrul țării, local în sud și pe arii mai restrânse în rest.

Polițiștii vă recomandă să circulați cu viteză redusă, adaptată permanent condițiilor concrete din trafic, în special când se circulă în coloană. De asemenea, când în anumite zone partea carosabilă este acoperită cu polei, gheață, zăpadă, mâzgă sau piatră cubică umedă, aveți obligația de a circula cu o viteză care să nu depășească 30 km/h, în localități, sau 50 km/h, în afara localităților.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.388 secunde