Val de spargeri de mașini în Constanța

300
Val de spargeri de mașini  în Constanța - valdespargeridemasiniconstanta-1414516529.jpg

Articole de la același autor

Un nou val de spargeri de mașini le-a dat bătăi de cap constănțenilor, în ultimele zile. Fie că autoturismele erau parcate în fața blocului, fie în parcarea vreunui mall, au atras atenția infractorilor.

De exemplu, un constănțean care și-a lăsat mașina, un VW Transporter, în parcarea exterioară de la City Mall, pentru a face cumpărături, a avut surpriza neplăcută, la întoarcere, să constate că cineva îi spărsese geamul de la portiera din stânga spate și îi furase rucsacul în care avea aparatură electronică și bani. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 8.000 de lei. Polițiștii au demarat o anchetă și i-au prins pe suspecți după puțin timp: Gihan Hasan și Mihaela Diaconu. Cei doi au fost prezentați, ieri, în fața magistraților de la Judecătoria Constanța, care au dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

În schimb, trei puștani care au spart mai multe mașini de pe strada Baba Novac, sunt anchetați în libertate. Aceștia au între 12 și 15 ani și au spart geamurile portierelor a trei mașini, dar au găsit ce să fure doar într-una: un încărcător auto de telefon și un MP3 player auto.

În atenția oamenilor legii au ajuns și patru indivizi din Năvodari, tot pentru furturi din auto. Lucian Constantin Spânu, de 20 de ani, Mihai Gheorghe Ioniță, de 28 de ani, și doi puștani, de 14 și respectiv 16 ani, care au comis mai multe furturi, pe raza localității Năvodari. Mai mult, Lucian Constantin Spânu este anchetat și pentru că, la începutul lui septembrie, ar fi sustras o mașină, din comuna Fântânele, cu care s-a plimbat, după care a abandonat-o. Polițiștii au demarat o anchetă, urmând să stabilească dacă suspecții au mai comis și alte infracțiuni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Prins la furat din magazin
Joi, 23 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Hoț versat,  la doar 15 ani!
Pagina a fost generata in 0.7135 secunde